Site pictogram Mancho

Wat een verschil! ‘Meest gemodificeerde opa ter wereld’ deelt foto van zichzelf als kind

Een man die bekend staat als de ‘meest getransformeerde grootvader ter wereld’, ziet er volkomen anders uit op een kinderfoto van zichzelf. Hij deelde deze jeugdfoto op zijn Instagram-account, waar hij een aanhang heeft van 75.000 volgers. Marcelo ‘B-Boy’ De Souza Ribeiro is berucht om zijn opvallende tatoeages en extreme aanpassingen aan zijn lichaam. In de loop der jaren heeft hij diverse ingrepen ondergaan om zijn uiterlijk te veranderen, waaronder metalen tanden, huidimplantaten en een gespleten tong.

Hij beweert dat hij ongeveer 35.000 euro heeft besteed om zijn lichaam om te vormen tot een ‘buitenaardse demoon’. Bijna 98% van zijn lichaam heeft hij ‘aangepast’ om zijn, nou ja… unieke uitstraling te bereiken. In het verleden heeft de vader van twee en grootvader onthuld dat hij zelfs zijn hand in tweeën heeft laten splitsen. Onlangs heeft hij openhartig gesproken over het amputeren van een volledige vinger. Marcelo is vastbesloten om zo ver te gaan als mogelijk is. “Ik heb een nieuwe modificatie ondergaan die nog niet bestond in de wereld”, onthulde hij. “Na uitgebreid onderzoek naar lichaamsmodificaties wereldwijd en op basis van wat ik heb gezien, heeft niemand iets vergelijkbaars gedaan.

Een ‘buitenaardse hand’

Eén van mijn handen is al aangepast, maar nu heeft de andere ook een transformatie ondergaan. Het doel was om een hand te creëren die er buitenaards uitziet. Ik ben van plan om het proces te perfectioneren, zodat het er natuurlijk uitziet, alsof ik zo ben geboren.” Met maar liefst 1.500 tatoeages onthulde Marcelo dat hij de procedure zorgvuldig heeft ‘overwogen’ gedurende twee weken, voordat hij een operatie onderging om zijn wijsvinger af te snijden bij de knokkel. Volgens hem verliep de operatie vrij snel en soepel, en veroorzaakte deze niet al te veel pijn – hij schatte de pijn op een schaal van zes op tien.

Hij verklaarde: “Ik raak eraan gewend en kan mijn hand normaal bewegen. Ik kan alles doen, zoals schrijven, tatoeëren en vioolspelen. Overal waar ik ga, trek ik altijd de aandacht en mensen zijn vaak nieuwsgierig of alles echt is. Ze maken foto’s en video’s van me. Mensen zijn verrast en verwonderd over de hoeveelheid tatoeages en aanpassingen.” Marcelo heeft twee kinderen – Aleff Ryan (10) en Hilary Beatriz (20) – en een kleinzoon van vier jaar. “Ik trek altijd aandacht, ongeacht waar ik ben, en mensen zijn altijd geïnteresseerd in mijn verschijning. Ze nemen foto’s en video’s van me. Mensen zijn enthousiast en verbaasd over de vele tatoeages en aanpassingen die ze zien,” concludeerde hij.

 

Mobiele versie afsluiten