“Wanneer we het doen dan stopt mijn vrouw halverwege om thee te drinken. Ik word er gek van!”

Een Britse man heeft een typisch Britse reden onthuld waarom zijn intieme leven met zijn vrouw aan het afkoelen is. Voor veel Britten is een kopje thee ongetwijfeld iets om trots op te zijn. Echter, voor deze man vormt het dagelijkse kopje thee dat hij ’s ochtends voor zijn vrouw bereidt, een hindernis voor hun intieme momenten. In een anonieme post op Reddit, deelde de echtgenoot zijn situatie met The Times-relatiecolumniste Suzi Godson.

De man schreef: “Bijna elke dag breng ik mijn vrouw een kopje thee op bed. Ze waardeert dit ritueel en ik vind het fijn om te doen. Maar soms vrijen we ’s ochtends seks (nadat ik de thee heb gebracht) en onderbreekt ze de activiteit om haar thee te drinken voordat deze koud wordt. Een onderbreking tijdens onze intieme momenten gaat voor mij echt te ver. Het verstoort de sfeer. Ik ben er vrij zeker van dat ons liefdesleven gepassioneerder zou zijn als ze deze korte theepauze zou overslaan.” De voorliefde van de vrouw voor thee in plaats van onmiddellijk verder te gaan met hun intieme moment heeft voor wat grappige reacties gezorgd.

“Toon respect voor het drankje…”

Iemand merkte op: “Als ze in de omgekeerde cowgirl-positie zit, zou ze de thee kunnen drinken zonder haar man te verbranden.” Een andere gebruiker schreef: “Toon respect voor het drankje, man, toon respect voor het drankje.” Een derde persoon maakte een grapje: “Thee koelt niet af binnen slechts 2 minuten en 10 seconden.” Naast de humor boden enkele behulpzame gebruikers advies over hoe de man zijn vrouw bij de prioriteit zou kunnen houden.

“Stop er gewoon mee!”

Iemand suggereerde: “Je kunt onderzetters krijgen die je mok warm houden, zoals een verwarmingsmat.” Een ander opperde: “Stop simpelweg met het maken van thee voor haar.” En nog iemand zei: “Breng de thee in een thermoskan, die houdt het urenlang warm, hoewel 10 minuten meestal voldoende voor me zijn.” Deze echtgenoot is echter niet de enige persoon met theegerelateerde intieme strubbelingen. Onlangs deelde een vrouw op Twitter dat een man waarmee ze aan het daten was, haar had bedrogen – en zelfs haar theezakjes had gestolen. Niet alleen gebruikte hij ze voor zichzelf, maar nam hij ze ook mee om met andere vrouwen thee te drinken na hun liefdesontmoetingen. Wie had gedacht dat thee zoveel intieme problemen kon veroorzaken!?

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

Plaats een reactie