“Ik koos een man die 33 jaar ouder was om hem leeg te melken. Maar ik werd verliefd op hem”

De 30-jarige Carrie deelde openhartig hoe ze enkele jaren geleden de 63-jarige Randy ontmoette op Tinder en hem in eerste instantie zag als een ‘zakelijke transactie’. Ze had hem op Tinder gevonden, waarbij ze de leeftijdsgrens voor potentiële dates helemaal tot 99 had ingesteld. Haar intentie was duidelijk: ze zocht een rijke man van wie ze alles kon krijgen. Carrie is hier eerlijk over.

“Ik dacht eigenlijk dat het meer een zakelijke transactie zou zijn,” vertelde Carrie. “Mijn eerste bedoeling toen ik Randy ontmoette was om hem in feite uit te melken. Ik wilde van hem krijgen wat ik kon en daarna weggaan.” Maar in de loop der tijd is de relatie met Randy geëvolueerd van een sugardaddy-sugarbabyverhouding naar een serieuze relatie met echte liefde, aldus het koppel. Carrie viel uiteindelijk voor zijn vriendelijkheid en voortdurende vrijgevigheid, ook al overwoog ze hem eerst te negeren vanwege de vele cadeaus die hij haar gaf om haar leven op orde te krijgen

Verliefd op de sugardaddy, maar hem pas na 1 jaar willen ontmoeten

“Ik heb hem maandenlang geen bericht gestuurd,” vertelde ze aan de Love Don’t Judge podcast. “Ik zei: ‘Ik ga mijn leven veranderen, ik ga het juiste doen, ik ga een baan zoeken’.” Maar Randy nam weer contact met haar op om te zien hoe het met haar ging en of ze in orde was. Carrie legde uit: “Ik liep naar mijn werk. Ik had geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht uit bezorgdheid omdat hij niets van me had gehoord.” Randy, altijd vrijgevig, bood haar uiteindelijk een prachtige nieuwe BMW aan om haar te helpen, zodat ze niet meer ‘s nachts hoefde te lopen.

Opmerkelijk genoeg hadden ze elkaar pas na een jaar (!) online chatten voor het eerst in het echt ontmoet, terwijl Randy al tienduizenden euro’s aan zijn nieuwe liefde had uitgegeven. “Ik voelde me schuldig dat ik zijn gevoelens verwaarloosde toen hij zoveel voor me deed,” zei ze.

Ook andere (rijke) mannen gelukkig maken

Nu zijn Randy en Carrie al enkele jaren een stel, en ondanks de financiële ondersteuning blijkt het echte liefde te zijn. Toch lijkt het erop dat Carrie nog steeds ‘zakgeld’ krijgt van haar vriend en vaak extra geld nodig heeft omdat ze haar budget overschrijdt.

“Ik kom er niet eens achter dat ze over haar budget is gegaan totdat ze me belt en zegt ‘Mijn kaart werkt niet meer’. Dan zeg ik ‘oké, je kunt het hebben, maar dat is het dan’, en meestal komen we dan na twee dagen aan en zegt ze ‘Ik heb dit nodig’.”

Het grootste deel van Carrie’s uitgaven lijkt te gaan naar kleding en ondergoed voor haar OnlyFans-carrière, waar ze mannen online gelukkig mee maakt die ook dingen voor haar kopen. “Mensen gaan er meestal vanuit dat ik een golddigger ben of dat ik vaderproblemen heb, maar wat wij hebben, is echt,” concludeerde Carrie.

 

Plaats een reactie