9 supertips om je aantrekkingskracht op vrouwen te vergroten

Veel mannen denken dat uiterlijk het enige is wat telt om een aantrekkelijke vrouw te kunnen versieren, maar dat is verre van waar. Vrouwen vallen niet alleen voor knappe gezichten; het gaat om ‘het complete plaatje’. Als je nog steeds single bent, zijn de volgende tips zeker van toepassing op jou. Bestudeer ze goed en vergroot je aantrekkingskracht bij het andere geslacht.

Om je aantrekkingskracht te vergroten, hebben we al eerder tips gegeven over het spel van de liefde. Goede openingszinnen kunnen een stap in de goede richting zijn, en het toepassen van advies voor een eerste date kan helpen, maar dit alles heeft weinig zin als je geen natuurlijke aantrekkingskracht op de vrouw in kwestie hebt. Je wilt dat ze voor jou valt als een blok.

9 supertips

Laten we ervan uitgaan dat je al bekend bent met tips om vrouwen gemakkelijk mee uit te vragen, dus je bent er helemaal klaar voor. Maar hoe betover je haar? Jouw aantrekkingskracht moet op haar werken als een hartstochtelijke magneet, maar hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Na het lezen van dit artikel zal ze als romantische secondenlijm aan je verliefde ziel vastgeplakt zitten.

  1. Toon oprechte interesse in haar: Wil je haar echt leren kennen? Toon dan oprechte interesse in haar, dit vergroot vanzelf je aantrekkingskracht. Vrouwen waarderen mannen die luisteren, goede en open vragen stellen, en oprecht in hen geïnteresseerd zijn. Ongeïnteresseerde mannen zijn zelf ook niet interessant. Wees ook niet bang om meer over jezelf te delen als zij jou vragen stelt; ze zal dit zeker waarderen.
  2. Draag eens kleding met rode accenten: Als je je aantrekkingskracht wilt vergroten, is de juiste kledingkeuze essentieel. Als je er verzorgd uitziet, scoor je al bonuspunten tijdens het versieren, maar rode accenten in je kleding geven je een extra voorsprong. Rood is de kleur van passie en vuur, wat je aantrekkelijk maakt. Het wekt de indruk dat je zelfverzekerd en dominant bent. Zorg ervoor dat je het goed combineert met je outfit.
  3. Wees mysterieus: Vrouwen houden van mysterieuze mannen. Als je haar in het ongewisse laat over je gevoelens voor haar, maakt dat je enigszins onweerstaanbaar. Vergroot je aantrekkingskracht door subtiele hints te geven dat je haar leuk vindt, maar wees niet meteen overduidelijk. Het gaat om kleine, subtiel geplaatste hints; overdrijf het niet, want te veel onduidelijkheid kan twijfels oproepen.
  4. Wees een tikkeltje ondeugend: Vrouwen houden van spanning. Als je als saai overkomt, raakt ze snel op je uitgekeken. Nee, jij bent James Bond, de charmante man die spanning uitstraalt, en dat vinden de meeste vrouwen onweerstaanbaar. Vergroot je aantrekkingskracht door grenzen op te zoeken.
  5. Zorg voor een gezond lichaam: Je hoeft er niet uit te zien als Arnold Schwarzenegger in zijn gloriedagen, maar ook niet als Elvis Presley in zijn laatste dagen. Een gezond uitziend lichaam vergroot je aantrekkingskracht zeker. Zorg voor persoonlijke hygiëne en fitness; dit speelt een belangrijke rol.
  6. Toon respect: Toon respect voor haar en voor anderen om je heen. Behandel de mensen in je omgeving met vriendelijkheid, ook de ober in het restaurant. Vrouwen waarderen hoffelijke mannen; asociaal gedrag doet afbreuk aan je aantrekkingskracht.
  7. Heb een positieve levenshouding: Een positieve levensinstelling maakt je leven niet alleen makkelijker, maar vergroot ook je aantrekkingskracht, vooral in het gezelschap van een vrouw. Vermijd veelvuldig klagen en benadruk vooral de positieve aspecten. Deel ook je persoonlijke doelen en positieve toekomstperspectieven. Vrouwen willen geen negatieve chagrijn zonder optimistische kijk op het leven.
  8. Vergroot je intellectuele kennis: Vrouwen worden aangetrokken tot intelligente mannen. Zoals eerder vermeld, draait het niet alleen om een knap gezicht. Een beetje wereldwijsheid vergroot zeker je aantrekkingskracht.
  9. Zorg voor fysieke aantrekkingskracht: Ze hoeft je overhemd nog niet van je lichaam te scheuren, maar fysieke aantrekkingskracht is zeker belangrijk. Af en toe haar hand subtiel aanraken of net iets langer naar haar kijken, laat haar zich gewild voelen, wat een positief effect heeft op je aantrekkingskracht.

Plaats een reactie