Staan de Lage Landen in de top 10 van landen met hoogste libido ter wereld?

Durex doet regelmatig onderzoek naar het intieme leven van mensen. Je moet je klanten toch een beetje kennen, niet dan? Het bedrijf heeft onderzoek gedaan naar het libido van mensen wereldwijd en de frequentie waarmee er per land tussen de lakens wordt geworsteld. Daar is een top 10 uit samengesteld. Ontdek snel of België en Nederland ertussen staan… 

Landen met het hoogste libido

In andere landen gaat het er blijkbaar een stuk heter aan toe dan in onze koude kikkerlandjes. Dus als je op knappen staat dan is het verstandig om een vakantie te boeken naar één van de onderstaande landen, want daar doen ze het een stuk vaker dan bij ons.

10. Mexico

Het land van de sombrero’s. In dit Zuid-Amerikaanse land zijn het niet alleen de pepers die heet zijn, de bevolking van Mexico stoppen graag wat extra snoep in hun piñata’s. 71% doet het één keer per week.

9. Zwitserland

Standje neutraal wordt daar niet tussen de lakens uitgeoefend. Van de beste standjes in Zwitserland smelt je als kaas in een fondue. Ze houden daar wel van een rijk intiem leven, want de kluis gaat er regelmatig open. 72% doet het minstens één keer per week.

8. Spanje

Spaanse senoritas hebben een temperament waar een stier jaloers op is. Ze stoppen daar graag wat extra worst in hun paella. De temperaturen lopen regelmatig op in het zonnige land, vooral tussen de lakens. 72% doet het minimaal één keer per week.

7. Maleisië

Stille wateren hebben diepe gronden. Maleisië staat bekend als conservatief, maar binnen de muren van de slaapkamer stomen ze er de verf van de muren. Het is wat vliegen, maar dan heb je wel wat. Maar liefst 74% van de bevolking doet het minstens één keer per week.

6. Italië

Italiaanse dames kunnen niet alleen goed koken, ook in de slaapkamer laten ze graag hun cannoli goed vullen. De Italianen weten wel hoe ze een goed glas rode wijn moeten combineren met een hete avond. Van dit passievolle volk doet 76% het minstens één keer per week.

5. Polen

Het wereldrecord ‘gezellig maken in groep’ staat op naam van twee Poolse vrouwen. Dat staat in schril contrast met de afkomst van voormalig paus Johannes Paulus II. Hoe dan ook; de Poolse bevolking lust wel een extraatje naast een glas wodka, en gelijk hebben ze. 76% doet het één keer per week.

4. China

In China heeft nummer 69 op het menu een dubbele betekenis, ze stomen er namelijk wat vanaf tussen de lakens. Het libido van Chinezen is net zo groot als het land zelf. Wat een stout volkje. In dit land doet 78% het minstens één keer per week.

3. Rusland

De Russen dringen graag ergens naar binnen. Met een goed glas Wodka gaat het bloed er sneller stromen. Het kan koud zijn in het land, dus 80% van de bewoners warmen elkaar minstens één keer per week op.

2. Brazilië

We zijn niet verrast dat dit hartstochtelijke volk elkaar graag omarmt. Braziliaanse deernes zijn in de meerderheid in dit Zuid-Amerikaanse land en ze dansen er lustig op los in de slaapkamer. 82% doet het wekelijks.

1. Griekenland

Een onverwachte nummer 1 valt in handen van Griekenland. Dit volk stopt regelmatig een extra aubergine in hun moussaka. De Grieken hebben er een sport van gemaakt. Maar liefst 87% van de bevolking test wekelijks de vering van hun bed.

(Bron: Manly – Intropic: Freepik)

Plaats een reactie