Legendarische waarzegster Baba Vanga voorspelt wanneer de wereld zal vergaan

De legendarische waarzegster Baba Vanga staat wereldwijd bekend om haar angstaanjagend nauwkeurige voorspellingen voor de toekomst van onze wereld. Ondanks dat ze blind was sinds haar vroege jeugd, is deze 84-jarige vrouw in staat geleken een reeks wilde gebeurtenissen door de geschiedenis heen te voorspellen. Sterker nog, haar schattingen waren zo gruwelijk accuraat dat leiders van de Sovjet-Unie eerder haar advies zochten na de talloze wereldoorlogen in de 20e eeuw.

Welke voorspellingen van Baba Vanga kwamen uit?

Sindsdien is slechts een verbazingwekkend laag percentage van 15 procent van haar voorspellingen tot nu toe onjuist gebleken, wat betekent dat de Bulgaarse mystica een nauwkeurigheidspercentage van 85% heeft. Baba Vanga overleed 26 jaar geleden, maar records van vóór haar overlijden geven de gebeurtenissen aan die ze zag plaatsvinden in de komende jaren. Ze kwam in de schijnwerpers met haar vermeende ’tweede gezicht’ nadat ze met succes baanbrekende gebeurtenissen voorspelde, zoals 9/11 en de presidentiële ambtstermijnen van zowel Barack Obama als Donald Trump. In 1969 had ze een visioen over de dood van Indira Gandhi, de voormalige premier van India, voordat de invloedrijke wereldleider in de jaren 80 werd vermoord.

ReizenReizen

Baba Vanga voorspelde haar eigen dood (correct)

En misschien nog huiveringwekkender was het feit dat Vanga haar eigen dood zes jaar voor haar overlijden voorzag – en haar visioen gaf zelfs de exacte datum aan. Ze beweerde dat haar tijd zou komen op 11 augustus 1996. En jawel, ze zat er precies goed mee. De waarzegster liet ook voorspellingen achter voor elk van de komende 3.056 jaar, inclusief enkele sinistere voor 2023 – waarvan er vorige week schokkend genoeg één uitkwam.

Baba Vanga voorspelt wanneer de wereld zal vergaan

Zonnestorm correct voorspeld door Baba Vanga

Vanga beweerde dat de aarde dit jaar getroffen zou worden door een reusachtige zonnestorm, met verwoestende gevolgen. Op 1 december waarschuwden voorspellers dat dit voortdurende en bizarre ruimteweer problemen zou kunnen veroorzaken voor internet-, radio- en GPS-diensten, en ook een prachtig schouwspel aan de hemel zou kunnen veroorzaken dat aurora’s zichtbaar maakt. Space weather-fysicus Doctor Tamitha Skov zei dat de huidige zonnestorm – ook bekend als coronale massa-ejectie (CME) – de magnetische veld van de aarde zou kunnen verstoren, precies zoals Vanga had gezegd.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het einde van de wereld…

Met een bewezen staat van dienst voor de waarheid is het dan ook geen verrassing dat toeschouwers wanhopig willen weten wanneer ze voorspelde dat de wereld haar ultieme einde zou bereiken. En schijnbaar hoeven we ons voorlopig geen zorgen te maken, aangezien Vanga heeft geschat dat de wereld in 5079 zal eindigen, wanneer haar voorspellingen plotseling stoppen… Heeft nog iemand koude rillingen?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

(Intropic: Facebook en Freepik)