Spice it up! Deze pikante adventskalenders scoor je nu met dikke korting op bol.com

Zijn jullie klaar voor het leukste en spannendste cadeau van het jaar? Met 24 spannende verrassingen om van te genieten, zijn erotische adventskalenders ongetwijfeld het meest opwindende cadeau dat je geliefde deze feestdagen ontvangt. Van vibrators en bondagespeeltjes tot glijmiddel en massageolie, de adventskalender is er voor iedereen.

Aftellen naar de feestdagen of naar een andere speciale datum was nog nooit zo leuk! Elke dag een nieuw deurtje openen brengt een nieuwe verrassing en een glimlach op je gezicht. Of je nu samen of alleen bent, de adventskalender moedigt je aan om te lachen, te ontdekken, en misschien zelfs een beetje ondeugend te zijn.

Op de website van onze partner bol.com vind je een brede waaier aan erotische adventskalenders met flinke korting. Hier vind je alle kalenders, maar wij hebben hierna alvast 5 toppers voor jullie. Enjoy!

EasyToys LoveBoxxx De Naughty And Nice Adventskalender 2023

Waarom kiezen voor chocolade en kaarsen als je iets pittigers kunt hebben? Deze adventskalender is een sprankelend alternatief dat garant staat voor 24 dagen vol genot en vermaak. Het is de perfecte kans om je relatie op te fleuren of jezelf te trakteren op een dagelijkse dosis plezier. Je kan de kalender bestellen via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

Satisfyer Deluxe Advent Kalender

Met 24 dagen plezier om uit te pakken, zijn de nieuwe 2023 Satisfyer adventskalenders de meest begeerde cadeaus van allemaal! Laat je verrassen en verrukken door elke schat die wordt onthuld.
Van kontspel tot bondage, van massages tot masochisme, van lingerie tot glijmiddel, we bieden dit jaar dubbel zoveel plezier. Je kan de kalender bestellen via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

EIS Premium erotische adventskalender

De heetste adventskalender van het jaar ontsteekt het vuur van de lust niet in de laatste plaats met producthighlights van de merken Satisfyer en Penthouse, twee bekende namen in de branche die staan voor uitstekende kwaliteit. Interactief, vibrerend of vooral knuffelig – achter elk deurtje van de adventskalender voor koppels schuilt een verleidelijke verrassing waarmee je elkaar kunt strelen of uitdagen. Je kan de kalender bestellen via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

Willie erotische adventskalender Nr. 2 Met Gratis Pleasure App

Make it happen! Gegarandeerd een sexy kerst met deze tweede limited Edition Willie Toys Erotische Adventskalender met gratis Pleasure app! Elke dag opnieuw een super spannende verrassing met uitleg en spannende opdrachtjes voor jullie samen via de nieuwe Pleasure App. Je kan de kalender bestellen via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

Erotische Adventskalender Low Budget High Pleasure

Ben je op zoek naar een spectaculaire budget giftset? We got you, de ‘Low Budget, High Pleasure’ Giftset is precies waar je naar op zoek bent! Deze giftset bevat maar liefst zeven erotische producten om er samen een avond vol genot van te maken. Leuk voor jou en je partner of om jouw vriend(in) cadeau te geven! Je kan de kalender bestellen via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

Nog meer adventskalenders en erotische sets

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem! Op bol.com vind je nog een resem andere erotische adventskalenders en sets die je nu kan scoren tegen flink wat korting. Meer info en alle sets vind je via deze link. Veel plezier!