De beste kerstcadeaus om aan je partner te geven (en waar je zelf ook iets aan hebt)

Met Kerstmis om de hoek is het tijd om cadeautjes in te slaan. Hoewel je natuurlijk niet weet wat je van anderen zult krijgen, biedt het geven van een kerstcadeau aan je partner stiekem ook de kans om jezelf een beetje te verwennen.

De persoon waarmee je je leven deelt, verdient ongetwijfeld een speciaal cadeau. Mocht je nu denken: ‘Ik heb nog niets bedacht’, geen zorgen. Hier zijn enkele inspirerende ideeën. Dit zijn de 5 beste kerstcadeaus voor je partner waar je zelf ook van zult genieten. En bovendien zijn het er allemaal die je nu met flinke korting kan scoren op bol.com! Zit hieronder niets voor jou tussen, neem dan zeker eens een kijkje tussen alle andere topdeals van bol! Je vindt alle deals hier.

Philips Airfryer Essential HD9252/90

Philips brengt de beste Airfryer ter wereld naar ieders huis. Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten.

Meer info en bestellen kan je via deze link of door op de foto te klikken.

Pannenkoekenpan Inductie

Met deze handige en veelzijdige pannenkoekenpan van is het maken van pancakes, pannenkoeken, omeletten, en nog veel meer zo geregeld. Bak tot 4 dingen tegelijk in de perfecte vorm. Met een handig kwastje. Pancakes, pannenkoeken, omeletten, eitjes, en nog veel meer dingen, zijn nog nooit zo mooi geworden!

Meer info en bestellen kan je via deze link of door op de afbeelding te klikken.

EasyToys Adventskalender

Zijn jullie klaar voor het leukste en spannendste cadeau van het jaar? Met 24 spannende verrassingen om van te genieten, is deze betaalbare adventskalender ongetwijfeld het meest opwindende cadeau dat je geliefde deze feestdagen ontvangt. Van vibrators en bondage speeltjes tot glijmiddel en massageolie, de adventskalender is er voor iedereen.

Meer info en bestellen kan je via deze link of door op de afbeelding te klikken.

Bruistoestel TERRA MegaPack Black

Dit is het bruistoestel SodaStream TERRA in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel TERRA maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water.

Meer info en bestellen kan je via deze link of door op de afbeelding te klikken.

Seranova Elektrische Bovendeken XXL

Heb jij het altijd koud en wil je geld besparen op je energierekening? Dan is de Seranova Elektrische deken de perfecte oplossing voor jou! Met 9 verwarmingsinstellingen en een handige afstandsbediening kun je de warmte personaliseren naar jouw wensen.

Meer info en bestellen kan je via deze link of door op de afbeelding te klikken.

Gigantische kerstkortingen op vele artikelen bij bol.com

Onze partner bol.com biedt momenteel op veel artikelen grote (kerst)kortingen aan. Dus als je hierboven niks gevonden hebt naar je smaak, neem dan zeker eens een kijkje op bol.com. Er is vast en zeker wel iets waar je meteen fan van bent. Alle deals van bol vind je via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com

(Intropic: Freepik)