Man wil Albert Heijn-beveiliger neersteken, maar die is getraind vechtsporter

Even over naar Helmond in Noord-Brabant. Om preciezer te zijn, de Albert Heijn XL daar. Dat was namelijk de locatie waar een kaalgeschoren man even de confrontatie aanging met een beveiliger en dreigde hem met een steekwapen aan te vallen. Op de beveiligingsbeelden is te zien hoe de man met het mes heen en weer beweegt voordat hij tegenover de beveiliger komt te staan.

Daarna escaleerde de situatie snel. De beveiliger, duidelijk een getrainde vechtsporter, reageerde op een zeer kordate manier. De eerste aanvalspoging faalde meteen. Vervolgens moest de beveiliger tweemaal ontwijken voor pogingen tot steken, maar hij kwam krachtig terug met wellicht de meest indrukwekkende knock-down die je vandaag zult zien. Daarna was het een kwestie van de situatie onder controle houden en duidelijk maken dat zomaar iemand neersteken niet wordt getolereerd.

Voor zover wij kunnen nagaan, raakte niemand ernstig gewond. Deze beelden verspreiden zich langzaam over de wereld. Wat de meeste kijkers vooral opvalt, zijn de vaardigheden van de beveiliger en het feit dat hij er zo keurig uitziet. De Nederlandse Jason Bourne is weer eens opgedoken. Waar een klein land groot in kan zijn! Bekijk hieronder de beelden:

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier