‘Tijdreiziger’ uit 2045 onthult (aan leugendetector!) wanneer aliens op aarde arriveren

Een man die beweert een tijdreiziger te zijn, heeft details onthuld over wanneer mensen naar verluidt contact zullen maken met buitenaardse wezens. Adam Archon, die beweert uit het jaar 2045 afkomstig te zijn, heeft een reeks opvallende voorspellingen gedaan over de komende decennia, waaronder het tijdstip waarop buitenaardse wezens naar de aarde zullen komen.

In een recent opnieuw geposte video op TikTok verkondigde Archon dat we binnen minder dan vijf jaar bezoek kunnen verwachten van buitenaardse wezens. “Het is waar dat buitenaardse wezens in augustus 2028 op aarde zullen landen,” verklaarde hij. “In feite waren we al op de hoogte van het bestaan van buitenaardse wezens vóór 2028, maar het wordt pas in 2028 openbaar bekend.”

Andere voorspellingen

Archon deed ook diverse andere voorspellingen over de toekomst, waaronder de bewering dat de wereld vanaf het jaar 2030 onder één wet zal worden geregeerd. “Alle landen ter wereld convergeren naar één superstaat,” voegde Archon toe. Om zijn voorspellingen nog intrigerender te maken, deelde de zelfbenoemde tijdreiziger zijn inzichten terwijl hij aan een leugendetector zat. Volgens Archon bevestigde de polygraaf dat alles wat hij zei als waar werd beschouwd.

Reacties

Ebrahim Abbas, de gastheer van de Cancellable podcast, merkte op dat Archon niet heeft gelogen tijdens de vragenronde met de leugendetector. Niettemin waren niet alle reacties even overtuigd van Archons beweringen. Een gebruiker merkte op dat leugendetectors effectief zijn als de persoon gelooft dat wat ze zeggen waar is. Een andere persoon vroeg humoristisch of GTA 6 al uit is, waarop Abbas antwoordde dat GTA 11 uitkwam in 2045.

Ondertussen plaatste een derde persoon vraagtekens bij Archons beweringen, wijzend op het feit dat hij er in 2045 uitziet als een volwassene, wat suggereert dat hij waarschijnlijk als kind leefde in het jaar waaruit hij beweert terug te zijn gereisd. Deze persoon vroeg zich af waar de jongere versie van Archon is en stelde voor een DNA-test uit te voeren om te bevestigen of het om dezelfde persoon gaat.

@ebrahim_ka #podcast w/ @The Cancellable Podcast #adamarchon #timetravel #timetraveler #scary #horror #creepy ♬ original sound – Ebrahim