Bruid in shock nadat ze duister geheim van man ontdekt tijdens huwelijksnacht

De dag van je huwelijk zou een van de gelukkigste dagen van je leven moeten zijn, en de huwelijksnacht zou als de kers op de taart moeten voelen. Voor een bruid werd deze verwachting echter verstoord toen ze ontdekte dat haar kersverse echtgenoot een verrassend ‘klein’ geheim met zich meedroeg.

In een emotionele Reddit-post deelde de 27-jarige vrouw haar verbazing, waarin ze uitlegde dat zij en haar 32-jarige partner pas een jaar samen waren toen ze besloten te trouwen, en dat ze tot hun huwelijksnacht hadden gewacht om seks te hebben.

“Ik denk dat hij zich schaamde”

Ze beschreef haar man als ‘niet religieus’ maar ‘ouderwets’, en merkte op dat hoewel ze meerdere keren dicht bij intiem contact waren gekomen, het nooit verder ging. Op hun huwelijksreis verraste hij haar echter met wat ze omschreef als een ‘micropenis’. Verward en overstuur vroeg ze aan lezers of het terecht was dat ze zich gekwetst voelde, aangezien ze vermoedde dat zijn terughoudendheid voorafgaand aan het huwelijk te maken had met schaamte over zijn genitale grootte.

De openbaring leidde tot talloze reacties van mede-Redditors, en ze deelde verdere updates waarin ze aangaf dat haar man haar post had gezien en overwoog haar te verlaten en aan te klagen wegens laster. Ze confronteerde hem over het ‘opzettelijk verbergen’ van zijn geheim, waarop hij beweerde dat hij vreesde dat ze hem zou verlaten als ze van tevoren zijn werkelijke omvang kende.

Veel reacties

Uiteindelijk bekende hij dat hij voor het huwelijk wilde praten maar bang was dat het zou worden afgebroken vanwege zijn ‘micropenis’. De vrouw voelde zich verraden en gedeeld met de wereld via Reddit. Reacties op de situatie varieerden, met sommigen die medelijden betuigden en anderen die de manipulatieve handelswijze van de man bekritiseerden. Er waren oproepen voor de vrouw om zich niet te laten beïnvloeden door medelijden en manipulatie en de moed te vinden om de relatie te beëindigen.

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier