“Wij doen alles als trio, ook in bed. Nu gaan we samen een huis kopen”

Twee vrouwen en een man hebben openhartig gesproken over hun ervaringen in een driehoeksverhouding, waarbij ze benadrukken dat hun relatie niet wezenlijk verschilt van een ’traditionele monogame’ relatie. Alana en Kevin ontmoetten Megan voor het eerst op de dating-app 3Fun, speciaal ontworpen voor mensen met ‘elk type relatiewens’. Aanvankelijk waren ze op zoek naar iets ‘leuks’, waarbij Alana haar seksualiteit wilde verkennen. Nadat ze Megan beter hadden leren kennen, besloot het trio echter om een permanente relatie aan te gaan.

Het drietal is nu twee jaar samen en deelt alle aspecten van hun leven als trio, van het delen van een bed tot het gezamenlijk eten van maaltijden. Ze hebben zelfs plannen om binnenkort samen een huis te kopen. Om hun leven te delen, zijn ze begonnen met een TikTok-account, waarvan een recente video al meer dan vier miljoen keer is bekeken.

“Ik wilde mijn seksualiteit verkennen”

Alana, eigenaresse van een online kledingboetiek, legt uit: “Kevin en ik waren al eerder samen en begonnen in 2017 met daten. Ik was bi-nieuwsgierig en wilde mijn seksualiteit verkennen, dus bracht ik het ter sprake bij Kevin om te zien of hij dat met mij zou willen doen.” Hoewel ze aanvankelijk op zoek waren naar iets informeels, veranderde hun perspectief nadat ze Megan beter hadden leren kennen. Na een maand van dagelijkse gesprekken voelden ze zich aangetrokken tot dit type relatie, en na hun ontmoeting in een café beseften ze dat het meteen goed klikte.

https://www.instagram.com/p/Czj-ttbLe8A/

Toekomstplannen

Het trio deelt regelmatig details over hun relatie op TikTok en Instagram (@campthrouple) en heeft overwegend positieve reacties ontvangen, hoewel ze ook te maken hebben met enkele negatieve reacties, voornamelijk gebaseerd op religieuze overtuigingen. Alana benadrukt echter dat ze willen laten zien dat er verschillende soorten relaties en liefdesvormen zijn. Ze delen ook hun toekomstplannen, waaronder het kopen van een huis met land om hun eigen voedsel te verbouwen en dieren te houden, evenals het organiseren van evenementen op hun eigen camping, omdat ze van kamperen houden.

Reacties op hun video’s variëren, met sommigen die het idee bewonderen en anderen die sceptisch zijn over de levensvatbaarheid op lange termijn. Alana en haar partners blijven echter positief en willen anderen helpen begrijpen dat er verschillende vormen van liefde en relaties zijn.

https://www.instagram.com/p/CsEslJkp56x/

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier