Claus beleeft horrormoment met IKEA-stoel onder douche: “Nog nooit zo in paniek geweest!”

Het komt niet zo vaak voor dat mensen zittend douchen, maar het is begrijpelijk voor degenen die fysieke ongemakken ervaren of op leeftijd zijn. Voor velen biedt het extra comfort en veiligheid. Nu, laten we even naar Noorwegen gaan.

IKEA heeft een douchestoel ontworpen met handige gaten waardoor het water goed kan weglopen. Het lijkt de perfecte oplossing voor mensen die tijdens het douchen willen zitten. Een Noorse man genaamd Claus maakte echter een nogal onaangename ervaring mee met zo’n stoel. Claus nam plaats op de IKEA-stoel en kwam in een vervelende situatie terecht.

Haardroger

Zijn linker teelbal bleef vastzitten in een van de gaten van de stoel! Claus zat vast en het water begon steeds kouder te worden. Hij greep zelfs naar een haardroger om warm te blijven. Gelukkig kwam zijn teelbal uiteindelijk los en was Claus bevrijd! Claus deelde zijn ervaring met IKEA via Facebook, en IKEA reageerde op een nogal humoristische toon.

(lees verder onder de afbeelding)

Reactie IKEA

“Hé Claus, we raden je aan om de stoel uit de douche te halen… of om erop te zitten terwijl je het juiste uniform draagt en in de juiste omgeving bent,” schreef een medewerker. “Als je ervoor kiest om de stoel in de douche te houden, zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent op je volgende ‘zee-avontuur’.” Claus kan er nu waarschijnlijk om lachen, maar op het moment zelf zal het zeker geen grappige situatie zijn geweest!

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier