Met dit unieke apparaat word je een echt beest in bed en houd je het veel langer vol

Veel mannen weten waarover we spreken… Je doet het wel aardig tussen de lakens maar je wil het eigenlijk nog beter doen. Je partner de tijd van haar leven bezorgen en een écht ‘beest’ worden in bed. Wel, weet je wat? Wij helpen je graag daarbij! 

We stellen je namelijk graag het volgende apparaat voor: De Vibrator/Penistrainer Bluetooth Pro, die je momenteel tegen een zeer scherpe prijs kan kopen bij bol.com. De masturbator is volledig verstelbaar en past om iedere penis. Hij is bestuurbaar via een app op de telefoon met bluetooth functie.

10 verschillende standen

De masturbator heeft meerdere functies. Zo traint hij de penis om het klaarkomen uit te stellen waardoor je langer kan genieten totdat je klaarkomt, en hij zorgt met zijn 10 krachtige vibratiestanden voor zeer intense orgasmes.

Volledig waterproof en te gebruiken wanneer je maar wilt. Leuk om alleen te gebruiken maar even leuk om te gebruiken in het bijzijn met je partner, zeker omdat hij bluetooth bestuurbaar is. Makkelijk USB oplaadbaar en geschikt voor jarenlang gebruik. Meer info en bestellen kan je via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder. Of klik gewoon op de afbeelding. Veel plezier ermee!

Shop op bol.com

(Afbeeldingen: Red Parrot en Freepik)