“Mijn man kijkt meer naar voetbal op tv dan naar mij. Ik ga dan maar op een ander wippen!”

Een vrouw heeft bekendgemaakt dat ze vreemdging omdat ze vond dat haar man haar niet voldoende aandacht gaf. Laten we haar Laura noemen. Volgens Laura besteedt haar partner te veel tijd aan voetbal om zich op hun huwelijk te concentreren.

Ze merkt op dat zijn stemming tijdens het seizoen vaak afhangt van hoe goed zijn favoriete team presteert. Aangezien ze zelf geen grote sportliefhebber is, begon ze een affaire achter zijn rug om, wetende dat hij het waarschijnlijk niet zou opmerken. Laura zocht haar emotionele en seksuele bevrediging op IllicitEncounters, een ‘overspelige datingsite’.

“Het is niet normaal meer!”

Ze heeft nu een minnaar die ze ontmoet wanneer haar man druk bezig is met voetbal. Op de website onthulde Laura: “Als zijn team niet goed speelt, heeft hij een slecht humeur. Het is niet normaal. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom hij het hele jaar geen promotie heeft gekregen op zijn werk, omdat hij te veel bezig is met hoe zijn team het doet.” Ondanks dat ze geen grote sportfan is, geniet Laura wel van grote wedstrijden.

Ze voegde eraan toe: “Het feit dat mijn man zoveel van voetbal houdt, stoorde me niet echt. Maar het probleem is dat hij zich nergens anders op kan concentreren, laat staan op onze relatie, en ik ben het zat om zelfs maar te proberen met hem te communiceren. Het voelt alsof ik alle inspanning doe en niets terugkrijg.”

“We deden het zelfs een keer in het bos”

Over haar minnaar zei Laura: “In tegenstelling tot mijn man, heeft hij geen interesse in voetbal. Hij houdt veel meer van de natuur en buiten zijn. We hebben zelfs een keer in het bos genoten, en ik ben van plan hem te blijven ontmoeten. Het einde van het voetbalseizoen betekent niet dat mijn man aangenamer zal zijn.”

Ondanks dat ze geniet van de aandacht van een andere man, zegt Laura dat ze haar man niet snel zal verlaten. “Ik voel me al jaren ellendig in dit huwelijk en vraag me af wat me hier houdt,” gaf ze toe. “We zijn al 10 jaar samen, en dat is een lange tijd om zomaar weg te gooien. Maar zal er ooit iets veranderen? Kunnen we ooit gelukkig zijn terwijl voetbal boven ons hoofd hangt?” besloot ze.

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Intropic: Freepik)