“Mijn vrouw mocht het van mij doen met m’n beste vriend. Het eindigde dramatisch!”

Op het forum Reddit vind je af en toe wel eens bijzondere verhalen. Zo deelde een man er zijn story, die bij veel mensen de wenkbrauwen deed fronsen. Hij gaf namelijk toestemming aan zijn vrouw om het te doen met zijn beste maat, maar dat liep niet af zoals gepland…

“We zijn 17 jaar getrouwd en we hebben twee kinderen,” begon de man. “Het gaat niet meer zo goed tussen ons en mijn vrouw vindt dat ik niet attent genoeg meer ben voor haar. Mijn beste vriend kreeg ook wat relatieproblemen en ik stelde voor dat hij een tijdje bij ons bleef logeren. Dat was nadien bekeken het slechtste plan uit mijn leven! Hij had namelijk een oogje op mijn vrouw.”

“Het zou maar tijdelijk zijn”

“Ook mijn vrouw zag hem wel zitten en achter mijn rug begonnen ze iets. Toen ik het ontdekte, zeiden ze beiden dat het maar iets tijdelijk was en dat ze niet goed beseften wat ze precies gedaan hadden. Ik wilde toen alles doen om mijn eigen huwelijk te redden en stemde ermee in dat ze af en toe seks met hem had. Slechte beslissing! 24 uur later trok ze al samen met hem naar zijn huis om van bil te gaan.”

“Het enige dat ze wil, is een scheiding”

Niet al te verbazingwekkend heeft dit aanbod zijn relatie niet meer kunnen redden, integendeel zelfs vertelde de arme kerel. Zijn vriend bedankte zijn vrouw voor bewezen diensten en maakte het weer goed met zijn eigen vrouw. “Ik had verwacht dat mijn vrouw nadien aan onze relatie zou willen werken, maar dat was allerminst het geval” vertelde de Reddit-gebruiker. “Ze heeft ook totaal geen besef van wat de impact van haar gedrag is op ons gezin. Het enige waar ze nu nog over praat, is een scheiding.”

“Wanneer ik dan zeg dat ik onze relatie nog wil redden, dan zegt ze dat dit niet meer hoeft voor haar. In haar hoofd is ons huwelijk al ten einde. Help, wat kan ik nog doen!?” Andere Reddit-gebruikers waren in het algemeen zeer duidelijk in hun commentaren. “Gooi ze buiten!” zei iemand. “Eigen schuld, dikke bult,” viel ook vaak te noteren. Tja, voor dat laatste valt wel iets te zeggen.

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier