Man toont hoe hij eruitzag zonder tattoos: “Mijn familie haat me nu”

Soren Lorenson, de assistent-manager van een pizzarestaurant, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan die hem tot een social media-ster heeft gemaakt. Als tiener was hij nauwelijks te herkennen in vergelijking met zijn huidige uiterlijk als de ‘Neon Demon’. Toen had hij nog een jeugdig gezicht met krullend haar, ongetatoeëerde huid en onveranderde oogballen. Dit is echter drastisch veranderd.

Na de tragische dood van zijn vriendin onderging Soren een ingrijpende transformatie en liet hij maar liefst 200 tatoeages op zijn lichaam zetten. Terugkijkend op zijn tattoo-vrije verschijning, deelde de nu 28-jarige in een interview: “Ik voel me nog steeds verbonden met de persoon die ik vroeger was. Als ik terugdenk en naar oude foto’s kijk, weet ik dat ik die persoon was, maar ik heb het gevoel dat ik nu geëvolueerd ben naar iets helemaal anders.” Zijn eerste tattoo kreeg hij op zijn buik toen hij 18 werd, en vanaf dat moment kon hij niet meer stoppen.

Eerbetoon

De ingrijpende veranderingen werden nog intenser na het verlies van zijn ex-vriendin Courtney, die omkwam bij een motorongeluk. Als eerbetoon liet hij de letter C onder zijn oog tatoeëren. Zijn familie keurde zijn esthetische keuzes echter niet goed. Soren legde uit: “Mijn hele familie haat mijn tatoeages en doet geen moeite meer om met me te praten. Mijn ouders houden van me en steunen me, maar hebben me meerdere malen gezegd dat ik moet bidden om Gods hulp en dat ze me nooit zullen begrijpen.” Desondanks heeft hij zijn radicale veranderingen voortgezet, waaronder het zwart laten maken van zijn oogballen.

Online kritiek

Soren beschouwt de reacties op zijn opvallende uiterlijk als een sociale ijsbreker en een gespreksstarter, ondanks publieke vernedering en online misbruik. Hij erkent dat mensen vaak naar hem kijken, maar hij voelt zich nu comfortabel en heeft vrede met zijn verschijning. In april heeft Soren de liefde hervonden en is hij getrouwd. Hij heeft een positieve kijk op zijn leven ondanks online kritiek en moedigt anderen aan om vriendelijk en ruimdenkend te zijn. Hij deelt de boodschap: “Iedereen maakt zijn eigen reis door en het leven kan lang en hard zijn. Wees aardig en open-minded. Mensen zeggen me dat ik mijn leven heb verpest, maar wat moet je daarop antwoorden? Ik ben gelukkig met mezelf, met wie ik van binnen en van buiten ben. Toon liefde aan anderen en hou van jezelf.”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier