“Mijn ex had een aparte naam. Ze dumpte me omdat ik in bed steeds dezelfde flauwe grap maakte”

Je kent het gezegde: sommige dingen kun je maar beter ongezegd laten. Een man ontdekte dat op de harde manier…

Niet iedereen houdt van praten tijdens seks, laat staan van grappen. Dat was een wijze les die de man in dit verhaal duidelijk niet had begrepen, want de grappen die hij maakte over de naam van zijn geliefde vielen niet in goede aarde. Sterker nog, het was een van de redenen waarom zij besloot de relatie te beëindigen. Auw! De man deelde zijn bekentenis op een anoniem account op X (voorheen Twitter), waar mensen hun donkerste geheimen kunnen onthullen zonder hun identiteit prijs te geven.

De grap te veel…

De man, laten we hem John noemen, vertelde dat hij ongeveer een jaar samen was geweest met een vrouw genaamd Rozemarijn. Tegen beter weten in bleef hij tussen de lakens steeds weer dezelfde platte grap maken. John schreef: “Telkens als ik haar oraal bevredigde, snoof ik eens en zei: ‘Ah, wat hou ik van de geur van Rozemarijn!’ Uiteindelijk gingen we uit elkaar en zij zei herhaaldelijk dat dit de reden was van onze breuk.”

Reacties

Het duurde niet lang voordat andere X-gebruikers hun mening over de zaak gaven. Sinds het bericht van John werd gedeeld, heeft het meer dan 1,2 miljoen views en 10.000 likes ontvangen. Iemand reageerde: “Mannen moeten stoppen met grappig proberen te zijn tijdens de seks en zich concentreren op wat er echt toe doet. Dan zouden wij vrouwen vaker ons hoogtepunt bereiken!” Een ander zei: “Absoluut terecht dat ze vertrok. Wat een eikel!” Ten slotte maakte iemand een grapje: “Ik noem mijn vrouw wel eens liefkozend Spruitje. Stel je voor dat ik zoiets zou doen…”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Bron: X – Intropic: Freepik)