Site pictogram Mancho

“Mijn man geeft een idiote bijnaam aan zijn pretstok. Onze intieme momenten lijden eronder!”

Het behouden van passie in de slaapkamer na het huwelijk kan voor sommigen een uitdaging zijn. Na verloop van tijd dezelfde persoon op dezelfde manieren liefhebben, kan vereisen dat er wat extra opwinding wordt toegevoegd. Sommigen kiezen voor seksspeeltjes of introduceren een andere partner in de mix om de vonk tussen de lakens levendig te houden.

Hoewel velen streven naar het behoud van een intieme relatie, lijkt het erop dat anderen deze per ongeluk “verwoesten” – en één man lijkt zich niet eens bewust te zijn van de impact. De anonieme vrouw deelde haar frustraties over de “sfeerverpestende” naam die haar echtgenoot heeft gekozen voor zijn edele delen op het Twitter-account ‘Fesshole’. Ondanks dat er talloze bijnamen zijn voor dit intieme lichaamsdeel, blijkt zijn keuze niet bevorderlijk te zijn voor hun seksleven.

“Het verpest ons seksleven!”

“Mijn man staat erop dat ik zijn penis ‘Willy’ noem, en dat heeft ons seksleven volledig verpest,” gaf de vrouw toe. Sommigen begrijpen blijkbaar de uitdagingen waar de vrouw mee te maken heeft, terwijl anderen haar simpelweg adviseren haar man op de hoogte te stellen van het ‘willy’-gerelateerde probleem. Een grappige suggestie luidde: “Misschien is ‘William’ wat formeler en dus meer gepast, gezien jullie al getrouwd zijn.”

“Zo heten ze nu eenmaal…”

Een andere persoon voegde eraan toe: “Ik heb ooit gedatet met een man die hem ‘Ome Willem’ noemde, en ik ben er nooit overheen gekomen.” Een derde persoon zei: “Zoals gewoonlijk… De oplossing… Vertel het je partner! ‘Hoe wil je dat het genoemd wordt? Ik weet zeker dat er enkele prachtige suggesties zullen zijn.” Iemand anders deelde een persoonlijke ervaring: “Een uroloog noemde die van mij ooit een ‘willy’. Dat vond ik een beetje vreemd.” Ondertussen merkte nog iemand anders op: “Zo heten ze nou eenmaal.”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Intropic: Freepik)

Mobiele versie afsluiten