“Mijn vrouw wil dat ik me verkleed als Teletubbie tijdens het van bil gaan. Ik wil een scheiding!”

Hoewel velen beweren dat het verkeerd is om aan ‘kink shaming’ te doen, lijkt de bekentenis van een man op Reddit niet op veel begrip te kunnen rekenen. Hoewel sommige mensen graag experimenteren in de slaapkamer door middel van rollenspel, lijkt de voorkeur van deze vrouw voor een specifieke ‘niche’ niet bij iedereen in de smaak te vallen.

In plaats van te kiezen voor een sexy verpleegster of knappe brandweerman, geeft zij de voorkeur aan een meer unieke voorkeur: haar man moet zich verkleden als een van de Teletubbies. Dit specifieke verlangen heeft echter geleid tot het verlangen van haar echtgenoot om bij haar weg te gaan. Na genoeg te hebben van haar specifieke seksuele voorkeur, plaatste de echtgenoot een anonieme bekentenis op Reddit om zijn ‘probleem’ te delen.

“Ik ben er helemaal klaar mee!”

Hij onthulde dat zijn vrouw een Teletubbie-fetisj heeft ontwikkeld en dat hij minstens één keer per week als een van hen verkleed moet gaan voor haar ‘Teletubbies-time’. Eerlijk gezegd is hij er helemaal klaar mee en overweegt hij bij haar weg te gaan. In reactie op zijn relatieproblemen uitten veel mensen hun medeleven in de commentaren, en sommigen moedigden hem aan om weg te gaan. Een gebruiker merkte op: “Absoluut onoverkomelijk. Ik zou vertrekken.”

“Dit is zeker een reden voor een scheiding”

Een ander maakte een grapje: “Misschien moet ze een Sun Baby-masker proberen!” Iemand anders reageerde met: “Ik ben getraumatiseerd door wat ik zojuist heb gelezen.” Of: “Arme kerel, ik heb medelijden met je.” Tot slot schreef iemand: “Oké, dit is gewoon een reden voor een scheiding, zeker als ze blijft aandringen terwijl ze weet dat je er echt niet van houdt.” Wat zouden jullie doen in het geval van deze man? Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa, Po… Wedden dat het deuntje nog een tijdje in je hoofd blijft hangen! Geen dank daarvoor.

(Intropic: Freepik en BBC)

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier