“Mannen met een bierbuik leveren me 50.000 euro per maand op”

Een model dat expliciete foto’s verkoopt aan voornamelijk ‘zwaardere’ mannen beweert dat ze aanzienlijke inkomsten genereert. Alexis, die zichzelf online promoot als lexxxiii727, zegt dat ze ‘altijd al aangetrokken is geweest tot mannen met een bierbuik’. Volgens het model verdient ze schijnbaar tot wel 50.000 euro per maand door haar ondeugende content te verkopen.

Alexis volgde oorspronkelijk een opleiding tot lasser, maar haar leven nam een andere wending toen ze werd geconfronteerd met ernstige gezondheidsproblemen, namelijk zeldzame ruggenmergtumoren die invaliderend zijn en veel pijn veroorzaken. Hierdoor besloot ze de overstap te maken naar OnlyFans. In een recent interview onthulde ze: “In 2021 kreeg ik de diagnose van zeldzame ruggenmergtumoren die invaliderend zijn en mij veel pijn bezorgen. Toen ik erachter kwam, was ik bijna klaar met mijn opleiding tot lasser.”

Verliefd op Jack Black

“Ik begon voor het eerst met content maken in juli 2022. Ik koos voor deze carrière omdat ik het heel moeilijk had met lang staan vanwege mijn tumoren en het wilde proberen,” vervolgde ze. “Ik voel me al zo lang ik me kan herinneren aangetrokken tot, laten we zeggen, stevige mannen. Mijn eerste verliefdheid was Jack Black in Nacho Libre. Ik vind het geweldig om positieve content te plaatsen over mannen met overgewicht, omdat dit honderden mannen heeft geholpen die worstelen met zelfvertrouwensproblemen.”

“Ik heb levens gered”

Alexis beweerde: “Ik kan je niet vertellen hoeveel berichten ik heb ontvangen van mannen die me vertellen dat ik hun leven heb gered.” Ze gaf aan dat haar inkomsten variëren, maar dat ze tot wel 50.000 euro in één maand heeft verdiend. “Er zijn maanden geweest dat ik ‘slechts’ 10.000 euro heb verdiend, terwijl dat bedrag in andere maanden veel hoger ligt,” zei ze. Ondanks haar hoge inkomsten blijft Alexis nuchter en probeert ze tweedehands aankopen te doen.

Ze legt uit: “Ik ben altijd goed geweest in geld sparen. Ik ben voornamelijk opgegroeid met een alleenstaande moeder in een huishouden met een zeer laag inkomen, dus ik heb geleerd hoe ik mijn geld kan laten rekken. Ik heb sinds mijn veertiende een baan en heb altijd hard gewerkt voor alles wat ik heb gekregen.”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier