“Ik schaam me rot! De buren klagen dat ik dierengeluiden maak in de slaapkamer”

Amber O’Donnell, een Brits model en influencer, ervaart momenteel, euhm…gênante gevoelens. Terwijl wijzelf nog net geen blos op de wangen krijgen bij het bekijken van haar content, is dat een ander verhaal voor Amber. Maar laten we daar later op ingaan. Ter zake nu… Amber ontving namelijk klachten van een buur vanwege het ’te luide liefdesspel’.

Een anonieme buur liet haar weten dat hij niet langer het “geluid van parende wilde dieren” wilde horen. Amber deelde haar schaamte hierover op TikTok, waar ze een aanhang heeft van 115.000 volgers. Ook in Engeland kunnen de temperaturen soms flink stijgen, en Amber ondervond daar ook ‘last’ van. Op een dag sleepte ze haar vriend – die met ontbloot bovenlijf het gras aan het maaien was – naar binnen voor een gepassioneerde stoeipartij.

“Er lag plots een briefje”

Aan Daily Star vertelde ze wat er toen gebeurde: “Er lag een briefje voor de deur. Als je nog eens zulke wilde seks hebt overdag, sluit dan alsjeblieft je ramen! Dat stond er geschreven. Ik voelde me door de grond zakken van schaamte en weet niet eens welke buur het was. Nu durf ik amper nog iemand aan te spreken.” Ze deelde het incident op TikTok, wat natuurlijk resulteerde in talloze reacties…

“Willen ze dan dat je het ’s nachts doet?”

“Ik zou me ook kapot schamen!” schreef iemand. Of: “Willen ze dan liever dat je het ’s nachts doet?” Een ander merkte op: “Je hebt in ieder geval een verhaal te vertellen!” Iemand anders bekende zelfs dat haar buren ooit de politie hadden gebeld omdat ze dachten dat ze werd vermoord. Het zijn van die situaties die je maar beter niet kunt meemaken!

https://www.instagram.com/p/CvO2GJ7I31s/
https://www.instagram.com/p/Cxa5RQeo60V/
https://www.instagram.com/p/Cxr9vSKo5Nb/

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier