Site pictogram Mancho

Tammy uit ‘1000-lb Sisters’ ondergaat waanzinnige metamorfose: “Ik herken ze niet meer!”

Fans van het bekende programma ‘1000-lb Sisters’ staan versteld van de opmerkelijke transformatie van een van de hoofdpersonen, Tammy Slaton. Ze heeft aanzienlijk gewichtsverlies bereikt, tot het punt waarop zelfs trouwe volgers moeite hebben haar te herkennen.

“Ik heb nog nooit zoveel bewondering gevoeld voor iemand die ik niet persoonlijk ken,” merkt een geëmotioneerde fan op. ‘1000-lb Sisters’ volgt de reis van de zussen Tammy en Amy Slaton, die strijden om hun overtollige gewicht te verliezen. Het verblijf van Tammy in het Windsor Lane Rehabilitation Center, waar ze vocht tegen haar eetverslaving, blijkt succesvol te zijn geweest. De resultaten van haar inspanningen zijn ronduit verbluffend. Onlangs deelde Tammy een video op Instagram waarin ze haar nieuwe uiterlijk onthulde.

“Ga zo door!”

Hoewel het exacte aantal verloren kilo’s niet wordt genoemd, is de verandering zo drastisch dat haar volgers verbaasd zijn. Reacties stromen binnen, waarbij fans hun trots en aanmoedigingen uitspreken. “Dit is zo geweldig, Tammy! Gefeliciteerd met je geweldige prestatie! Ga zo door!”, juicht een volger. Met het aanzienlijke gewichtsverlies komt de uitdaging van overtollige huid, een veelvoorkomend probleem na extreem gewichtsverlies.

Zo zag Tammy er eerst uit:

Huidverwijdering

Volgers speculeren over een mogelijke operatie voor huidverwijdering. “Wanneer kun je een operatie voor huidverwijdering ondergaan? Je vooruitgang is verbazingwekkend!”, vraagt een bezorgde volger zich af. Ondanks haar succes heeft Tammy te maken met persoonlijk verdriet. Haar echtgenoot Caleb, met wie ze in november 2022 trouwde, overleed afgelopen zomer op 40-jarige leeftijd. Tammy bracht een eerbetoon aan hem op Instagram, met woorden van liefde en verlies.

Zowel Tammy als Caleb kampten met ernstig overgewicht, hoewel de exacte doodsoorzaak van Caleb nog niet is bekendgemaakt. Voor de transformatie was het uiterlijk van Tammy aanzienlijk anders, iets wat zowel zij als haar volgers erkennen. Haar reis is niet alleen fysiek, maar ook emotioneel geweest, met zowel persoonlijke hoogte- als dieptepunten. Bekijk hieronder een video over de metamorfose van Tammy:

Mobiele versie afsluiten