Vliegtuigmaatschappij heeft geweldig gebaar voor gehandicapte passagier en z’n hond (video)

Wat moet het een apart beeld zijn om het vliegtuig in te stappen en ineens te merken dat je een donzige hond als mede-passagier hebt. Dat overkwam reizigers van China Southern Airlines toen ze een nogal ongewone passagier in de cabine ontvingen.

Daar was wel een reden voor, want de hond zit naast een gehandicapte passagier die de viervoeter zelfs als hulphond heeft. Volgens de vliegmaatschappij beschikte de passagier en de hond over alle benodigde certificaten om de hond mee te laten reizen als passagier.

En het mooie is dat de trouwe viervoeter zich beter wist te gedragen dan de gemiddelde passagier. Hij was een voorbeeldige reiziger en was geheel de vlucht stil! Bekijk hieronder de video:

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier