Wereldbekende ‘tattoo-moeder’ gooit alle kleren uit om haar vele tatoeages te tonen (foto’s)

Aleksandra, een 33-jarige vrouw uit Finland, is razend populair op de sociale media. Ongeveer tien jaar geleden nam deze moeder de beslissing om haar eerste tatoeage te laten zetten, wat uiteindelijk slechts het begin bleek te zijn. Sindsdien is ze volledig verslaafd geraakt aan het versieren van haar lichaam met tatoeages.

In de afgelopen tien jaar heeft ze maar liefst 35.000 dollar besteed aan tatoeages, waardoor ongeveer 99% van haar lichaam nu bedekt is. En ze is nog niet klaar; ze blijft doorgaan. Haar echtgenoot, die ook een fervent liefhebber van tatoeages is, steunt haar onvoorwaardelijk.

Met 178.000 volgers op Instagram deelt Aleksandra regelmatig boeiende foto’s, waarvan sommige behoorlijk gedurfd zijn. Op haar meest recente foto’s lijkt ze het weer warm te hebben en toont ze trots haar indrukwekkende tatoeages door alles uit te gooien. Neem even een kijkje…

https://www.instagram.com/p/C0pUe3-NW5O/
https://www.instagram.com/p/C0FFMkMN3FA/
https://www.instagram.com/p/CyzwZd7NZLZ/
https://www.instagram.com/p/CyKt9nQtfbf/
https://www.instagram.com/p/CvfN-Itt7ot/
https://www.instagram.com/p/Cu7VAjMttdb/

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier