Site pictogram Mancho

Anouk Matton – mevrouw Dimitri Vegas – dropt heerlijke bikinifoto

Anouk Matton lijkt volop te genieten van haar tijd in Dubai. Bij een plezierige periode horen natuurlijk ook bijpassende foto’s, en Anouk Matton is daar geen uitzondering op, zoals te zien is op haar Instagram-pagina.

Met een indrukwekkende 471.000 volgers doet ze het daar buitengewoon goed. Regelmatig deelt Anouk nieuwe beelden met haar trouwe fans. Dat was recent niet anders toen ze de onderstaande bikinifoto op haar pagina plaatste met als bijschrift: “Postcard from Dubai 👋”.

Hoewel ze het kort hield, hebben haar volgers zeker veel te zeggen over wat ze nu precies te zien krijgen. De lovende reacties stromen in no-time binnen. “Verbluffend!” klinkt het. “Wauw”, gaat het verder. “Prachtig”, besluit een laatste fan. Het lijkt dus hoog tijd om zelf even een kijkje te nemen!

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier

Mobiele versie afsluiten