“Ik deed het eens met 8 venten tegelijk. Er waren genoeg gaten om ze te plezieren!”

Geisy Arruda, afkomstig uit Sao Paulo, Brazilië, heeft een indrukwekkende 4,6 miljoen volgers op Instagram. Onlangs bracht ze echter al haar trouwe fans in verbazing door een opvallende onthulling te doen tijdens de podcast 4TalkCast. Ze deelde namelijk dat ze als ‘super swinger’ ooit seks had met acht mannen tegelijk. Een opmerkelijk verhaal dat zeker voor opschudding zorgde!

“Er waren genoeg gaten”

De 34-jarige Geisy liet zowel de podcasthosts als de luisteraars met open mond achter toen ze de details deelde: “Het gebeurde allemaal in een ‘swingershuis’ en er waren acht mannen. Ik had genoeg gaten om ze allemaal tevreden te houden. En zelf heb ik twee handen, dus ik kon zelf ook wel nog wat doen.” Geisy, die dit jaar haar biseksualiteit openlijk heeft geuit, sprak ook over haar opwindende voorkeuren, waarbij ze de voorkeur gaf aan een goede geur tijdens de seks.

https://www.instagram.com/p/CzJu6o4ykRc/

De geur van seks

Ze onthulde: “Ik hou van de geur van seks. Maar de persoon met wie ik seks heb, moet goed ruiken. Als ik de nek van een vrouw kus, moet ik parfum ruiken. Dat windt me echt op.” Naast haar grote aanwezigheid op Instagram heeft Geisy ook een OnlyFans-account waar ze pikante content deelt met haar abonnees. Ze heeft al 112.000 ‘likes’ verzameld op het platform en hoopt op een groeiende aanhang. Daarnaast heeft Geisy een boek uitgebracht getiteld “Don’t Put Out My Fire: Burn With Me”, waarin ze de bizarre verzoeken van fans opsomt, zoals het hebben van seks in een Uber.

Terugkomend op het onderwerp swingers, bleek uit een enquête uitgevoerd door de swingerswebsite Sexlog in 2020 dat 7,1% van de respondenten deelnam aan een ‘gangbang’. Experts hebben echter gewaarschuwd voor de risico’s op soa’s en seksueel misbruik in dergelijke situaties. Nu, laten we eens genieten van wat lichtere materie… Hier zijn wat leuke foto’s van Geisy!

https://www.instagram.com/p/Czq6E-eyHa4/
https://www.instagram.com/p/CzwFYVnyTfw/
https://www.instagram.com/p/CzxHLrmSW3C/
https://www.instagram.com/p/C0fVHzdI91X/
https://www.instagram.com/p/C0peGW8oCum/
https://www.instagram.com/p/C046JpGIRpg/
https://www.instagram.com/p/C1AqIaCIdUZ/