Site pictogram Mancho

Met dit slimme Action-gadget (€29,95) bespaar je tot 3000 liter water per jaar

Wij zijn dol op bespaartips en lifehacks rondom dit onderwerp. Jullie toch ook? Gelukkig heeft de Action weer een geweldig product in het assortiment dat perfect past bij onze passie: de opvouwbare regenton. Met deze handige ton kun je namelijk tot wel 3000 liter water per jaar besparen. Dat is nog eens een mooie meevaller!

Opvouwbare regenton van de Action

Misschien heb je vorig jaar de loterij niet gewonnen en moest je dat kasteel met enorme tuin aan je voorbij laten gaan. Geen zorgen, want deze stevige opvouwbare regenton van 250 liter is perfect voor een kleinere tuin. Het is ideaal als je geen ruimte hebt voor een permanente regenton. Deze topper is eenvoudig in elkaar te zetten, en er zit zelfs een filter bij om verstopping te voorkomen.

Na je avontuur met de regen laat je hem gewoon leeglopen via het handige aftappunt onderaan. Vervolgens vouw je hem eenvoudig weer in elkaar. Maar laten we eerlijk zijn: met die onvoorspelbare regenbuien zul je hem waarschijnlijk nog wel een paar keer kunnen gebruiken. Wist je trouwens dat regen gezondheidsvoordelen heeft en dat je juist naar buiten moet als het met bakken uit de hemel komt vallen?

SHOP NU VOOR € 29,95 (Nederland)

SHOP NU VOOR € 29,95 (België)

Besparen op waterkosten

Volgens milieucentraal.nl besproeien we onze tuin gemiddeld met zo’n 1.100 liter drinkwater. Door regenwater op te vangen in de opvouwbare regenton bespaar je aanzienlijk op je waterkosten. Ongeveer 1 op de 6 tuinbezitters in ons land maakt gebruik van regenwater uit een regenton. De regenton van de Action is gemaakt van plastic en voorzien van stalen buizen voor extra stevigheid, waardoor het een duurzame keuze is.

Natuurlijk kun je in je warme huisje ook flink wat water besparen door korter en minder heet te douchen, maar voor buiten is het ideaal om regenwater op te vangen van bijvoorbeeld het dak van je huis of tuinhuisje. Zo houd je die waterrekening laag en draag je bij aan het behoud van de natuur.

SHOP NU VOOR € 29,95 (Nederland)

SHOP NU VOOR € 29,95 (België)

Enkel online

Let op: deze regenton is alleen online verkrijgbaar in de webshop van de Action. Binnen 3-5 werkdagen staat de postbode al voor je deur. Met een prijs van 29,95 euro is het zeker de moeite waard om deze aan te schaffen, aangezien je de investering snel terugverdient met de besparing op waterkosten! Je kan de ton bestellen bij Action door hieronder op de buttons te klikken. (opgelet: aparte button voor Nederland en België!)

SHOP NU VOOR € 29,95 (Nederland)

SHOP NU VOOR € 29,95 (België)

Mobiele versie afsluiten