“Zoe en Ben hebben 12 kinderen: “Beu dat mensen zeggen dat ze onze melkkoeien zijn!”

Zoe (44) uit Schotland, is een moeder van 12 kinderen die 19 jaar van haar leven zwanger is geweest. Met de hulp van echtgenoot Ben heeft het koppel 12 kinderen op de wereld gezet en staan ze bekend als een van de grootste gezinnen van Schotland.

Het kan een hele uitdaging zijn om voor 12 kinderen te zorgen, vertelde het stel aan Truly: “Als je 14 mensen onder één dak hebt wonen, gebeurt er veel. Boodschappen doen is duur, we komen nu in de zomer en ik heb al tot aan Kerstmis gebudgetteerd!”

Veel negativiteit

Zelfs met het liefdevolle maar licht chaotische thuis dat Zoe en Ben voor hun kinderen hebben gecreëerd, hebben online trollen het snel op hun gezin gemunt. Ze zeiden: “We krijgen negativiteit omdat we een groot gezin hebben, het is alsof iemand je persoonlijk aanvalt. ‘Stop met het kopen van zoveel cr*p dat je kunt betalen wat je schuldig bent’.”

“Je kinderen zijn je melkkoeien!”

“Of ze zeggen: ‘Je baby is duidelijk gewoon je melkkoe’. ‘Jij en hij zouden zich moeten schamen’.” Maar ondanks de online haat die de familie heeft ontvangen, houden Zoe en Ben van hun grote familie en denken ze dat de haat hen alleen maar sterker maakt. Ze voegden eraan toe: “We zijn heel erg blij met de kinderen die we hebben, het gezin dat we hebben gecreëerd en daarom delen we het.” Hieronder kun je een video zien over het bijzondere gezin: