“We worden gek van hoe onze buur parkeert. Dit gaat slecht aflopen!”

Een geërgerde huiseigenaar liet mensen met verbazing achter nadat hij onthulde hoe dichtbij zijn buurman parkeert bij zijn huis. Parkeerconflicten zijn gebruikelijk op drukke straten zonder aangewezen parkeerplaatsen, en soms kan het een beetje krap worden. Maar een automobilist ging een stap verder door recht voor de deur van zijn buurman te parkeren.

Parkeren op gedeelde oprit

De geïrriteerde bewoner deelde bewijs van de krappe situatie met een foto genomen vanuit zijn deuropening. Het leek erop dat de buurman op een gedeelde oprit had geparkeerd, met nauwelijks ruimte voor de huiseigenaar om naar buiten te gaan. Het zou waarschijnlijk een krappe fit zijn voor iemand met een fiets, kinderwagen, scootmobiel of iets dergelijks. De Reddit-post luidde: “Zo parkeren onze tandartsburen. Het kostte moeite om naar buiten te komen zonder zijn auto te raken, maar het is gelukt. Volgende keer zal ik niet zo voorzichtig zijn.”

Niet iedereen vond echter dat de klacht gerechtvaardigd was, en de post leidde tot een debat in de reacties. Sommige mensen stonden aan de kant van de gefrustreerde bewoner. Iemand zei: “Laat een briefje achter, als het nog een keer gebeurt, ren dan je hal in en begin over de motorkap te rollen.” Een ander zei: “Meestal zou ik zeggen laat hem wegslepen, maar is dat hier toegestaan?”

“Wat is het probleem!?”

Maar anderen vonden het allemaal niet zo’n groot probleem, zoals een andere opmerkte: “Er lijkt genoeg ruimte te zijn om er langs te komen, gewoon niet comfortabel.” En een derde schreef: “Er kan een bus tussen, om eerlijk te zijn.” Toen voegde een vierde eraan toe: “Je had moeite om daardoor te komen? Heb je ooit van een zijstap gehoord? Ze zijn vrij handig in ‘krappe’ ruimtes.” Wat is jouw mening over het parkeren? Bekijk de situatie hieronder:

This is how our dentist neighbours park. Struggled to get outside without kicking his car but made it. Next time I won’t be that gentle.
byu/Amazing-Dinner8391 inmildlyinfuriating