“Mijn badwater en gebruikte oorstokjes verkopen, daar ben ik stinkend rijk van geworden”

Een zelfverklaarde ‘slutrepreneur’ heeft de fetisjwereld veroverd door van stripper naar het verkopen van ondergoed en zelfs lichaamsdelen te gaan. Rebekka Blue’s lijst met ongebruikelijke verzoeken omvat zowel gangbare items zoals gebruikte broeken, sokken en schoenen, als meer bizarre zaken zoals nagels, navelpluis en zelfs gebruikte oorstokjes.

“Mijn lichaam is een geldmakend vat”

De donkerharige schoonheid uit North Carolina, VS, beweert dat haar hele lichaam een ‘geldmakend vat’ is en zelfs haar prullenbakken en stofzuigers zijn niet buiten bereik voor haar vaste klanten. Hoewel ze voldoet aan de grillen van haar kinky fans, oordeelt ze niet en sluit ze hun pakketjes af met een kaart en een kus. Op haar hoogtepunt beweert de zwaar getatoeëerde Rebekka dat ze alleen al met fetisjverkopen $500 per week kon binnenhalen, terwijl ze $10.000 per maand verdiende met haar pikante online materiaal. Ze zegt dat confrontatie met de wet en perfecte timing haar deden besluiten om de sprong te wagen in de lucratieve branche waarin ze nu actief is.

https://www.instagram.com/p/C27d-Y_uJVC/

“Ik wilde thuis geld verdienen”

“In een interview met Daily Star vertelde ze dat ze in 2012, op 18-jarige leeftijd, Instagram en eBay gebruikte om dingen te verkopen en zichzelf te promoten. Haar leven nam een andere wending toen ze werd gearresteerd voor rijden onder invloed en vanuit huis moest werken. “Mijn hersenen dachten, ‘hoe kan ik thuis geld verdienen?’ En op dat moment had ik ervaring in de stripclub, dus ik was goed op de hoogte van dat leven en had gewoon plezier. Ik werd geïntroduceerd bij webcammodellering door een vriendin van mij”, aldus Rebekka.

Rebekka, die solo volwassen inhoud creëerde, benutte elke financiële kans en werd zich bewust van verzoeken die andere modellen weigerden. Ze zag een kans om een niche in de markt te vullen en deelde haar ervaringen anoniem op TikTok. Deze onthullingen gingen viraal en creëerden een gemeenschap van meisjes die hetzelfde hadden gedaan of wilden doen. Rebekka benadrukt echter dat succes in deze branche niet vanzelfsprekend is en het jaren kost om herhaalklanten op te bouwen en vertrouwen te winnen.

https://www.instagram.com/p/C228K-8pIWB/

Andere inkomstenbronnen

Naast haar succes op de fetisjmarkt heeft Rebekka ook andere inkomstenbronnen. Met 1,5 miljoen volgers is ze een influencer met een eigen Amazon-winkel en een ‘speelgoed’-winkel genaamd Horny Stoner. Ze deelt haar wijsheid op haar Professional Goddess Podcast en heeft een boek geschreven genaamd “Slutrepreneur’s Secrets”. Rebekka benadrukt het belang van gevarieerde inkomstenbronnen om te zorgen voor back-ups als één markt instort.

https://www.instagram.com/p/CzmKtytJt8i/