Site pictogram Mancho

Vrouw compleet in shock nadat ze ‘verassingstatoeage’ van vriend op haar been ziet

In het MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’ nemen vrienden, koppels of ex-partners wraak op elkaar door een verrassingstatoeage te laten zetten zonder dat de andere partij weet wat de inhoud zal zijn. Meestal gaat het hier niet om een onschuldige of leuke tatoeage, maar eerder om een ontwerp waarmee de ander wordt uitgelachen.

Het blijft een raadsel waarom mensen zich vrijwillig laten vernederen door deel te nemen aan zo’n bizar reality-programma, wetende dat ze een verschrikkelijke afbeelding op hun lichaam zullen krijgen. Maar wie zijn wij om de logica van de reality-wereld in twijfel te trekken.

Wc-pot, inclusief…

Hoewel de onderstaande video al wat ouder is, gaat deze nu opnieuw viraal op TikTok met maar liefst 40 miljoen views. Het is niet verwonderlijk dat de meeste mensen geschokt zijn, gezien de nogal extreme actie van de vriend van de brunette. Het blijkt een van de meest verbazingwekkende tatoeages te zijn die ooit in het programma zijn gezet.

Hoe dan ook, deze man vond het een briljant idee om op zijn vriendin een realistische wc-pot te laten tatoeëren met verse ontlasting. Blijkbaar een herinnering aan een ‘foutje’ van zijn partner in het verleden. Dat zij niet bepaald gelukkig was met de nieuwste aanwinst op haar been, is waarschijnlijk geen verrassing! Bekijk hieronder de video…

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier

Mobiele versie afsluiten