Man recreëert foto van 20 jaar geleden van hem en zijn kat, voordat hij hem laat inslapen

Of het nu een kat is, een hond, of zelfs iets anders – ze zijn bij ons geweest door dik en dun. De eerste dag op de basisschool, die gevreesde stap naar de middelbare school, en ontelbare gedenkwaardige verjaardagen; noem het maar op, het huisdier was erbij. Degenen die geluk hebben zien die huisdieren uit hun kindertijd nog steeds rondlopen wanneer ze volwassen worden, maar er komt een moment waarop we ze moeten loslaten.

En een man die op Reddit bekend staat als ‘TrevorisTHEGOAT’ weet daar alles van. Deze week verloor hij zijn kat Gandalf, een huisdier dat hij al sinds zijn kindertijd heeft. Maar voordat Gandalf werd ingeslapen, besloot Trevor een foto van 20 jaar geleden van zichzelf en zijn kat opnieuw te maken. “Ik ga mijn jeugdkat vandaag laten inslapen, en heb mijn best gedaan om een foto van 20 jaar geleden na te maken. Ik zal altijd van je houden Gandalf,” schreef hij op Reddit.

Veel reacties

Velen zijn naar de opmerkingensectie van de Reddit-post gekomen nadat deze in een paar uur viraal was gegaan. Veel mensen zijn gebroken door de post, hoewel ze erkenden dat Gandalf een lang leven heeft gehad. “Omg, ik hou van die naam. Allerlei gevoelens overvallen me nu…,” schreef iemand.

(lees verder onder de afbeelding)

“Hij had een broertje…”

Trevor reageerde op dit bericht met de opmerking: “Eigenlijk kwam hij met een broertje, hij was bruin en we noemden hem Mordor, lol. We hebben ze samen gekocht. Mordor kreeg helaas op slechts 3-jarige leeftijd kanker en moest worden ingeslapen. Gannie heeft nu genoeg geleefd voor hen beiden.”

(Bron en afbeeldingen: Reddit)