“Mijn vreemdgaande vriend bezorgde me een soa. Ik nam wraak op een brutale manier!”

Het ontdekken van ontrouw bij je partner kan een golf van intense woede veroorzaken. Een vrouw kwam erachter dat haar partner haar had bedrogen toen ze plotseling een SOA opliep. Haar reactie was één van pure wraaklust.

Haar partner bleek meerdere affaires te hebben en gaf haar vervolgens een SOA. Het is werkelijk een nachtmerrie voor iedereen die dit moet doormaken. De vrouw kwam achter de waarheid terwijl ze op vakantie was en de berichten van haar partner las. Bij thuiskomst begon ze onmiddellijk met het speuren naar bewijs van zijn bedrog. Haar ontzetting was groot toen ze iets verdachts vond in hun slaapkamer.

“Ik schakelde naar FBI-modus”

Het relaas van deze vrouw werd besproken in de LuAnna-podcast en een fragment ervan werd later gedeeld op het TikTok-account van everthing_luna. In de video lazen de presentatoren het verhaal voor: “Ik vond meerdere berichten op zijn telefoon van meisjes waarmee hij vier jaar geleden was thuisgekomen na een avondje uit. Ook vond ik recente groepsberichten waarin stond dat hij mij niet had verteld dat hij een SOA had opgelopen.” “Toen we terugkwamen van vakantie, schakelde ik meteen over naar FBI-modus en doorzocht ik onder andere de slaapkamer.”

“Ik nam brutaal wraak!”

“Ik vond ondergoed van andere meisjes, valentijnskaarten en zelfs bewijs dat hij in het buitenland was terwijl hij beweerde in Manchester te zijn, slechts enkele kilometers van onze woonplaats.” Toen ze de waarheid ontdekte, werd ze overspoeld door woede. Ze was vastberaden wraak te nemen op haar partner, en dat deed ze. Ze verving de shampoo en conditioner door ontharingscrème! “Gelukkig kocht hij shampoo en conditioner in grote hoeveelheden. Dus ik deed wat elke vrouw in zo’n situatie zou moeten doen: ik ging naar de winkel en kocht ontharingscrème. Toen ik thuiskwam, goot ik het in de flessen shampoo en conditioner,” onthulde ze.

Tips van luisteraars

Ze voegde enkele oliën toe om de geur van de crème te maskeren en deed al het bewijsmateriaal weg. Vervolgens pakte ze haar spullen in en gooide haar sleutels in de brievenbus. De presentatoren van de podcast juichten haar toe nadat ze haar verhaal hadden gehoord en vonden haar wraakactie geweldig. Andere luisteraars deelden ook verschillende ideeën over hoe ze wraak had kunnen nemen.

Iemand suggereerde: “Ik zou overal garnalen hebben verstopt. Onder meubels, in gordijnen, overal waar je niet zou zoeken voor de geur.” Sommigen twijfelden echter aan de effectiviteit van de wraakactie, omdat ontharingscrème enkele minuten nodig heeft om in te werken. Iemand merkte op: “Moet ontharingscrème niet 5 minuten inwerken? Als dat zo is, heeft het waarschijnlijk geen nut.”

(Intropic: Freepik)