“Ik duik constant in bed met oudere mannen. Mensen zijn bang dat ik het met hun opa zal doen”

Een ‘pikant’ model, dat er niet voor terugdeinst om intiem te worden met oudere mannen, geeft aan dat mensen zich constant zorgen maken dat ze mogelijk seks zal hebben met hun grootvader. Tiff, 35 jaar oud, heeft haar naam gevestigd in de porno-industrie door betrokken te zijn bij scènes met OAP’s, wat staat voor ‘old age pensioner’ – mannen die gereed zijn om met pensioen te gaan. Hoewel haar online bekendheid voordelen met zich meebrengt, ondervindt de Amerikaanse schoonheid ook de nadelen, zoals jaloezie van andere vrouwen.

“Wat ik doe, heeft een positief effect op veel oudere mannen en brengt vreugde terug in hun leven,” verklaart Tiff. Desondanks krijgt ze regelmatig te maken met trollen vanwege haar keuze in partners. “Ik geloof dat de films die ik maak oudere mannen hoop geven dat ze nog niet afgeschreven zijn. Helaas ervaren veel vrouwen jaloezie. Ik krijg zelfs opmerkingen dat ik uit de buurt van hun opa moet blijven.” Tiff geeft toe dat ze altijd al een voorkeur heeft gehad voor oudere mannen.

Talloze verzoeken voor content op maat

“Ik maak er soms zelfs grapjes over,” zegt ze. “Wanneer ik expliciete films maak met oudere mannen, zeg ik weleens dat ik respect voor ouderen naar een heel nieuw niveau til. Ik bied een speciale dienst aan ‘senioren’.” Tiff heeft al samengewerkt met mannen tot wel 80 jaar oud, waaronder Vietnam-veteranen, en meldt dat ze talloze verzoeken ontvangt voor op maat gemaakte content in die specifieke niche.

“Ben een van de weinigen die dit doen”

Ze zegt: “Fans die van dit soort content houden, vertellen me dat ze er niet genoeg van kunnen krijgen, en ik ben een van de weinige makers in de industrie die een constante stroom van projecten heeft om ze tevreden te stellen.” Voor degenen die Tiff’s expliciete content willen, is deze beschikbaar via haar OnlyFans-account, waar ze abonnees $7,99 per maand in rekening brengt. Hier belooft ze naaktfoto’s, directe berichten en nog veel meer.

Hoewel het misschien niet een typische aanbieding is voor senioren, zijn er zeker velen die ervan genieten! Recentelijk ontving Tiff echter minder goed nieuws. Haar Instagramaccount met 80.000 volgers werd namelijk verwijderd, hoogstwaarschijnlijk vanwege te expliciete inhoud. Hieronder vind je nog enkele foto’s van haar nieuwe Instagram-account.