“Mijn vrouw wil het al 15 jaar niet meer met me doen. Je gelooft nooit wat ze liever doet!”

Veel koppels ervaren weleens een ‘droge periode’ in hun seksleven, maar onlangs gaf een man toe dat hij al 15 jaar lang geen intiem contact meer heeft gehad met zijn vrouw. Deze onthulling deelde hij op het populaire Fesshole-account op X, voorheen bekend als Twitter, waar mensen anoniem hun diepste geheimen delen.

De man schreef op de site dat zijn seksuele relatie met zijn vrouw abrupt eindigde nadat zij hem verraste met een opmerkelijke bekentenis. Hij deelde: “Ongeveer 15 jaar geleden vertelde mijn vrouw plotseling dat ze geen fysieke intimiteit meer wilde delen. Het kwam uit het niets. Ik was geschokt, maar de grootste schok moest nog komen. Ze zag mijn verbijsterde gezicht en zei: ‘Het is niet zo erg hoor.

“Ik leef met je mee!”

We kunnen nog steeds andere dingen samen doen, zoals samen thee drinken.'” Het bericht van de man maakte online zeker indruk, met meer dan 2 miljoen views en talloze reacties van andere gebruikers. Velen waren geschokt door de openbaring.

Een persoon uitte empathie met de woorden: “Ik kan me niet voorstellen hoe dat moet voelen, het lijkt me enorm moeilijk.” Een ander deelde: “Vijftien jaar is echt een lange tijd zonder. Ik leef met je mee!” Er waren echter ook mensen die het als “een duidelijke reden voor een scheiding” beschouwden.

Gelijkaardige ervaringen

Ondanks de verbazing deelden sommige gebruikers dat ze zich in een vergelijkbare situatie bevonden, zoals een man die schreef: “Ik had ongeveer 9 jaar geleden hetzelfde gesprek. Ik heb nu al 8 jaar een minnares. Beiden weten ervan. Toch doen mijn vrouw en ik nog steeds ‘andere dingen’ samen. Ja, ook samen thee drinken…”

(Intropic: Freepik)