“Ik ben 24 en mijn 60-jarige man is miljonair. Na amper 30 dagen waren we getrouwd”

Willow (24) verscheen al eens op Love Don’t Judge in 2022, maar sindsdien is het model gescheiden van haar vorige partner en heeft ze een nieuwe man, Rob, 60. Rob is trouwens iemand die er warmpjes in zit…

Het stel kende elkaar al jaren, maar zijn pas recentelijk bij elkaar gekomen toen Willow zich in LA bevond en besloot contact op te nemen met Rob. Hij legde uit: “Ik was eigenlijk half in slaap. Ik lag neer, ik was uitgeput. Ik hoorde haar stem zeggen dat ze in LA was en ik heb waarschijnlijk de snelste douche en haardroogbeurt gedaan in 60 jaar.”

“Onze trouwdag was informeel”

De dingen gingen snel en binnen slechts 30 dagen daten, trouwde Willow’s moeder, Deborah, het koppel. Terugkijkend, straalde Willow: “Onze trouwdag was ongelooflijk informeel, het draaide eigenlijk alleen om hoeveel we van elkaar houden en dat is het.” Maar ondanks hun geluk worden ze vaak beoordeeld vanwege hun 35-jarige leeftijdsverschil.

“Ze noemen me een zwarte weduwe”

Willow zei: “Ze noemen me de zwarte weduwe omdat dit mijn tweede of derde relatie met een leeftijdsverschil is. Ik weet niet waarom ze me zo noemen?” In onderstaande video zie je hoe de relatie van het stel zich heeft ontwikkeld na al die jaren en waarom ze dolverliefd zijn op elkaar. Ter afsluiting zei Rob: “Heeft ze mijn leven veranderd? Ze heeft het compleet gemaakt. Ik ben klaar!”

(Bron: Truly)