“Ik doe het elk jaar met 300 mannen. Nu werd ik gedumpt door iemand die ontdekte dat hij niet de enige was”

Annie Knight, die wordt beschouwd als de ‘meest seksueel actieve’ vrouw van Australië, ondervond onlangs een probleem met een van haar ‘vaste’ partners. De man ontdekte namelijk dat hij slechts een van de honderden mannen was met wie Annie uitging en besloot de benen te nemen. Annie staat erom bekend dat ze elk jaar met ongeveer 300 mannen intiem wordt. Ze geeft toe dat ze de tel een beetje kwijt is geraakt.

In een online geplaatste video uitte Annie haar teleurstelling over het gedrag van een ‘vrij goede kerel’ met wie ze sliep, die plotseling niet meer verscheen nadat hij ontdekte wat haar levensstijl inhield. De 26-jarige OnlyFans-ster beweert dat ze altijd eerlijk is tegen haar partners over het feit dat ze niet de enige zijn, op voorwaarde dat zij erover beginnen. Het lijkt er echter op dat deze specifieke man dat niet wist, want hij zou haar naar verluidt hebben ‘gedumpt’ na het zien van krantenkoppen over haar uitbundige levensstijl.

“Hij wist niet dat ik een rooster heb”

In plaats van het gewoon te accepteren en verder te gaan, plaatste Annie echter een video waarin ze de man bekritiseerde omdat ze ‘meer van hem had verwacht’. In de clip, die al veel likes heeft ontvangen, zegt Annie: “Een van mijn vaste mannen heeft me genegeerd sinds hij al die nieuwsartikelen over mij heeft gezien. Ik vermoed dat hij niet wist dat ik een rooster had en dat hij een van mijn vaste mannen was, dus oeps.”

“Ik bedoel, ik ben altijd eerlijk tegen hen als ze het me vragen, maar als ze het me niet vragen, ga ik het niet naar voren brengen. Dus ik vermoed dat hij de artikelen heeft gezien en hij raakte in paniek. Hij was een vrij goede kerel. Maar als hij mij gaat veroordelen, dan kan hij zichzelf ronduit f******, want hij gaat mij niet f******.”

Veel kritiek

Hoewel Annie haar frustratie uitte, hadden veel Instagramgebruikers weinig sympathie voor haar standpunt. Sommigen suggereerden dat haar seksuele levensstijl ervoor zou zorgen dat ze eenzaam zou zijn als ze ouder werd. Anderen uitten echter hun steun en vroegen zelfs om een van haar ‘vaste mannen’ te worden.