“Ik heb twee liefdesgrotjes. Eentje voor mijn werk en eentje voor mijn man”

Op 20-jarige leeftijd ontdekte Evelyn Miller dat ze twee baarmoeders en twee vagina’s had. Na een moeilijke scheiding enkele jaren later begon ze te werken als prostituee en werkte ze zeven jaar als zelfstandige escort. Later herenigde ze zich met haar tienervriend Tom, werden ze verliefd en startten ze samen een gezin. Echter, toen ze onthulde dat ze haar ene vagina gebruikte voor haar vriend en de andere voor haar pikante carrière, werd ze het doelwit van kritiek van online trollen.

Evelyn deelde haar ervaring: “Ze maken echt nare opmerkingen. Ze noemen me een slet en zeggen dat ze medelijden hebben met mijn kinderen. Maar nog erger is dat de familie van Tom ook kritiek op ons heeft. Zijn zus Emma werd zelfs ingeschakeld om met ons over de situatie te praten.” Het was een uitdagende periode, herinnerde Tom zich: “Ze was aanvankelijk erg terughoudend om Evelyn te ontmoeten, vooral omdat ze wist wat haar achtergrond was en hoe we samen in de online sector werkten,” vertelde hij aan Love Don’t Judge.

“Ik was behoorlijk geschokt”

Emma, de zus van Tom, deelde haar reactie: “Toen ik ontdekte dat ze een OnlyFans-model was, was ik behoorlijk geschokt. Het duurde even voordat Tom me erover vertelde, en we hebben eigenlijk geen geheimen voor elkaar. Onze hele familie heeft behoorlijk negatieve gevoelens over hun relatie.” Evelyn probeerde Toms familie ervan te overtuigen dat ze niet zomaar met iedereen naar bed ging. Ze benadrukte zelfs dat Tom vrij was om met al haar vriendinnen intiem te zijn, wat soms ook gebeurde.

“Relatie op andere manier ontdekken”

Evelyn geloofde dat Toms familie zijn keuzes beter zou begrijpen als ze zich realiseerden dat het een professionele carrière was en hoeveel geld ze ermee verdienden. Ze voegde eraan toe dat door samen te werken, ze meer tijd hebben voor elkaar en voor hun kinderen. Tom sloot af: “In het begin voelde het onnatuurlijk, maar na verloop van tijd hebben we geleerd om het rustiger aan te doen en het is heel leuk geweest om onze relatie op een andere manier te ontdekken.”

Bekijk hieronder een video over het bijzondere paar: