Met deze mannen gaan vrouwen het vaakst vreemd (en zoek het niet te ver)

Ontrouw is meestal geen teken van een gezonde en gelukkige relatie of een betrouwbare partner. Toch komt het vaak voor, en de kans is groot dat je er ooit mee te maken krijgt. Uit onderzoek blijkt dat er één specifieke groep mannen is waar je extra op moet letten als het gaat om het verleiden van je vrouw.

Dit onderzoek toont aan dat zestig procent van de mannen en vijftig procent van de vrouwen vroeg of laat vreemdgaat tijdens een huwelijk. Hoewel dit aanzienlijke percentages zijn, is het niet heel verrassend. Het aantal websites die overspel aanmoedigen groeit, en bijna dagelijks is er wel een nieuw schandaal over een bekend persoon met een affaire.

De buurman

Hoewel vrouwen iets minder vaak vreemdgaan dan mannen, gebeurt het toch regelmatig dat vrouwen het bed delen met iemand anders dan hun partner. Vooral het bed van de buurman blijkt aantrekkelijk, volgens een recent onderzoek. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de resultaten van dit onderzoek met voorzichtigheid moeten worden behandeld.

Betrouwbaar onderzoek?

Ze zijn gebaseerd op een enquête onder 8.000 leden van een overspelsite, een groep die waarschijnlijk al vaker ontrouw is dan gemiddeld. Desondanks is de boodschap duidelijk: een verre vriend is soms beter dan een te sociale buur. Of hoe ging dat gezegde ook alweer?!

(Bron: Panorama en Clint – Afbeeldingen: Freepik)