“Mijn bloemkolen zijn zo groot dat ik drie bh’s draag, niet in rollercoasters mag en niet mag lopen”

Een vrouw die meer dan 35.000 euro heeft besteed om haar borsten “supergroot” te maken, onthult dat ze vaak drie beha’s draagt en niet in achtbanen kan gaan vanwege de omvang van haar borsten.

Op haar twintigste liet Katy Ann voor het eerst haar borsten vergroten, waardoor ze van een natuurlijke C naar een dubbele D-cup ging. Sindsdien heeft het model drie extra borstvergrotingen ondergaan, evenals twee bilvergrotingen, huidverstevigende chirurgie en niet-invasieve cosmetische ingrepen zoals botox en lipvullers. Katy Ann, een investeerder die ook haar vastgoedlicentie behaalt, maakt zich echter geen zorgen over de kosten, omdat ze de rekening niet zelf hoeft te betalen.

“Ik betaal niets zelf”

“Mijn borsten kostten 35.000 euro, maar ik heb in totaal ongeveer 100.000 euro uitgegeven aan chirurgische ingrepen, waarvan het grootste deel werd gefinancierd door sugar daddies,” onthulde Katy Ann aan NeedToKnow. Ze voegde eraan toe: “Als ik de tijd, het geld en de ambitie heb om mijn lichaam te veranderen, en ik kan het veilig doen, waarom niet? Ik ben niet ‘perfect’ geboren, dus godzijdank zijn er sportscholen, haarstylisten, voedingsdeskundigen en chirurgen.”

Ondanks haar enthousiasme voor haar nieuwe uiterlijk ondervindt Katy wel enkele uitdagingen door haar extreme borstgrootte. Ze merkte op: “Topjes die niet van spandex of rekbaar materiaal zijn gemaakt, zijn ongelooflijk moeilijk om goed te passen. Ik kan gewoon geen lingeriezaak of afdeling binnenlopen en bh’s kopen. Er zijn maar een paar winkels die mijn maat verkopen, of ik moet bh’s en bovenstukjes op maat laten maken door een kleermaker.”

“Ik mag niet hardlopen van mijn chirurg”

Katy Ann onthulde ook dat haar chirurg haar heeft verboden om te gaan hardlopen, omdat de impact en het gewicht haar borsten ernstig zouden verzakken. Ze draagt bij het sporten twee bh’s en een sportbeha voor maximale ondersteuning. Ze geeft aan dat zwembadbezoeken gepaard gaan met veel opmerkingen, zowel positief als negatief, vanwege haar lichaam, en dat het gaan in achtbanen wordt afgeraden vanwege het ongemak van de schouderbeugels op haar enorme borsten.

Wat brengt de toekomst?

Desondanks beweert Katy Ann dat de opofferingen die ze heeft gemaakt voor haar uiterlijk de moeite waard zijn. Ze benadrukt dat ze begreep dat het aannemen van deze levensstijl met zeer grote borsten bepaalde aanpassingen en opofferingen in haar leven zou vergen. Ze sluit niet uit dat ze in de toekomst opnieuw plastische chirurgie zal overwegen, maar benadrukt dat het leven nu eenmaal onvoorspelbaar is en dat ze “nooit nooit” zegt.

(Bron: Indy100 en Need to Know)