“Mijn Nigeriaanse vrouw is jonger dan mijn dochters. Is dat een probleem misschien!?”

Een 56-jarige man die trouwde met een voormalige Nigeriaanse schoonheidskoningin van midden twintig, benadrukt dat hij niet haar sugar daddy is. “Het is pure liefde,” verklaart hij. Dino ontmoette zijn 27-jarige Nigeriaanse vrouw Joyceline via Instagram en nodigde haar uit om hem in de VS te bezoeken om haar kledingmerk op te bouwen.

Joyceline, de voormalige schoonheidskoningin, is gespecialiseerd in onthullende haakjurken en bikini’s, en Dino wilde er enkele kopen voor vrouwen met wie hij destijds aan het daten was. In de Love Don’t Judge-podcast vertelt Dino: “We waren niet aan het daten, we bespraken alleen zakelijke zaken, maar toen werden we verliefd.” Hij voegde eraan toe dat er direct chemie tussen hen was, en hij beëindigde al snel zijn relaties met sugar baby’s om een leven met Joyceline op te bouwen.

Kritiek op relatie

“Ik was bijna 20 jaar een alleenstaande ouder. Het was erg ingewikkeld om op een normale manier te daten. Het was gewoon gemakkelijker om sugar baby’s te hebben. Ik had talloze afspraakjes met studentes, waarvan Joyceline er later nog vijf ontmoette.” Maar nu is Dino volledig toegewijd aan Joyceline. Natuurlijk zijn er mensen die de relatie van het paar bekritiseren. “Hoe de wereld naar ons kijkt? Ik ben blank, zij is zwart. Ik ben ouder, zij is jonger. Ik kom uit Amerika, zij uit Nigeria, en zij is mooi en ik ben… nou ja…” zei Dino.

“Ze zeggen dat ze uit is op mijn geld”

Het paar krijgt veel negatieve opmerkingen op hun socialemediapagina’s, zoals: “Ik vraag me af met wie ze vreemdgaat.” Dino verklaarde: “Mensen zeggen dat Joyceline alleen uit is op mijn geld en binnenkort met een jongere, knappere man zal ervandoor gaan. Hoe kunnen zij weten dat ze nu niet gelukkig is?” “Mensen beschuldigen haar ervan een sugar baby te zijn en mij een sugar daddy. Dat is niet zo, want de ongeschreven regels zeggen dat een sugar baby en een sugar daddy nooit mogen trouwen.”

“We leven ons leven!”

Dino’s dochters, die nu begin dertig zijn, ontdekten toevallig zijn huwelijk met Joyceline nadat hij iets over de bruiloft op Facebook had geplaatst. Slechts één van hen heeft hun nieuwe stiefmoeder ontmoet, maar ze zeggen blij te zijn dat hun vader niet meer aan het daten is. Wat betreft de mening van anderen zei Dino: “Ik heb geen tijd om me daarmee bezig te houden. Wij leven ons leven en hun meningen doen er niet toe.”