“Vlak voor mijn bruiloft zag ik dat m’n aanstaande borstvoeding kreeg van z’n moeder”

Een bruiloft is een van de meest stressvolle momenten in iemands leven. Zijn jullie echt voor elkaar bestemd? Hoe zal de speech van de getuige zijn? Waar zijn de ringen? Enzovoort. Maar een vraag die je jezelf waarschijnlijk niet zou stellen op je grote dag is: heb ik echt gezien dat mijn aanstaande man borstvoeding krijgt van zijn moeder?

In de podcast The Unfiltered Bride vertelde Georgie Mitchell een verhaal over de ultieme bruiloftsramp aan medepresentatrice Beth. “Dit verhaal is me tweemaal verteld, ik was niet op deze bruiloft, maar het is me echt tweemaal verteld, allebei door visagisten,” begon Mitchell. “We noemen haar Jenny. Jenny vertelde me: ‘Ik heb onlangs een bruiloft gedaan en je raadt nooit wat er gebeurde.'”

“Hij kreeg borstvoeding van zijn moeder…”

“Ze zei dat de bruid vlak voor de ceremonie naar het toilet moest,” vervolgde Mitchell. “En wat ze daar zag, was genoeg om een huwelijk te beëindigen.” Natuurlijk sloegen jullie gedachten onmiddellijk op hol. Wat zou zo rampzalig kunnen zijn dat het de bruiloft zou doen afblazen? De presentatrice suggereerde enkele mogelijke scenario’s, waaronder dat de bruidegom vreemdging. “Was het maar één van die dingen, dan was er misschien ruimte voor verzoening,” zei Mitchell. “Maar helaas, wat deze arme bruid die dag zag, is niet iets waar je vijf minuten later niet meer aan denkt. Hij kreeg borstvoeding van zijn moeder!”

De onthulling was zo schokkend dat presentatrice Beth bijna van haar stoel viel. Ze riep uit: “Waarom zou je nog met zo iemand trouwen!?” De podcast ging verder met speculeren over het hoe en waarom, maar het verhaal was zoals het was.

“Mijn mond valt open!”

Sinds de video werd gepost, is deze honderdduizenden keren bekeken, en kijkers waren net zo geschokt als de presentatoren. Iemand zei: “Mijn mond valt open. Zelfs de sterkste man ter wereld kan mijn kaak nu niet opnieuw optillen!” Een ander probeerde zich de situatie visueel voor te stellen: “Op het toilet? In welke positie zaten of lagen ze daar? Was het in een soort van knuffelhouding?” Misschien is dit nu wel genoeg internet voor vandaag…

(Intropic: Freepik)