Annie sliep al met 500 mannen: “Met deze truc krijg ik elke man in bed”

Een model dat bekend staat als de meest seksueel actieve vrouw van Australië heeft openhartig verteld hoe ze mannen verleidt. We hebben het over Annie Knight (26), die we al eerder hebben geïntroduceerd. Annie deelt graag details over haar zeer actieve seksleven en beweert inmiddels met meer dan 500 mannen het bed te hebben gedeeld.

In haar recente podcast Double Dose sprak Annie met co-host Talia Maddison over de ‘spelletjes’ die ze speelt tijdens het daten en of dat eigenlijk wel acceptabel is. Het gesprek begon met een vraag van Annie, waarop Talia antwoordde dat het afhangt van verschillende datingscenario’s: of je iemand net leert kennen of al aan het daten bent.

Spelletjes spelen

Annie was het hiermee eens en voegde toe: “Ik heb een sterke mening over daten. Ik denk dat als je begint te daten met een man, je wat spelletjes moet spelen. Als je echt enthousiast over hem bent, zoals ik in het verleden heb ervaren, en je laat het hem zien, dan gaan ze helemaal op hol en heb je ze zo rond je vinger.” Annie beweerde dat je ‘spelletjes moet spelen’ en ‘cool moet blijven’.

(lees verder onder de afbeelding)

“Doe alsof je geen tijd hebt”

Ze vervolgde: “Je doet alsof je geen tijd hebt, zodat ze meer van je willen. Dit is wat ik in de loop der jaren heb ontdekt. Soms is het lastig omdat je het gevoel hebt dat je een rol speelt, niet jezelf bent. Maar je verandert jezelf niet, je moet alleen die kleine spelletjes spelen. En als je hem eenmaal hebt, doe je wat je wilt.”

Indrukwekkende inkomsten

Eerder vertelde Annie in een podcast hoe mannen vaak haar genotsplek niet kennen. Ze zei toen: “Ze schieten tekort bij het voorspel en gaan meteen naar het hoofdgerecht. Dat is een fout die veel mannen maken.” De content creator onthulde ook haar indrukwekkende inkomsten, waarbij ze aangaf ongeveer 150.000 euro per maand te verdienen.