Site pictogram Mancho

Lotte Vanwezemael onthult vreemdste plek waar ze ooit seks had: “Iedereen kon het zien”

Lotte Vanwezemael praat openhartig over haar meest bizarre vrijpartij in een interview met het online magazine Nina. De 31-jarige seksuologe, bekend van de podcast ‘Lotte gaat diep’, deelt verschillende persoonlijke verhalen. Op de vraag hoeveel punten op tien ze zichzelf zou geven, antwoordt ze: “Een zevenenhalf. Ik ben soms nog onzeker over mijn uiterlijk, wat oké is.”

“Aan de andere kant twijfel ik of ik goed genoeg bezig ben en goed genoeg ben voor de mensen om me heen. Die twijfel begon rond de puberteit en ik ga er nog steeds voor naar de psycholoog.” Lotte bespreekt ook roddels die over haar de ronde doen. Vooral twee jaar geleden ging een opvallend gerucht viraal door een video…

In een kerk (?)

“Er werd beweerd dat ik het had gedaan in een kerk. Het ging om een roodharige vrouw, maar dat was ik niet. Ik ben me ervan bewust dat mensen me herkennen. Als ik het nog eens op een gekke plek wil doen, wacht ik tot ik in het buitenland ben,” lacht ze. Daarnaast onthult Lotte de meest bizarre plek waar ze intiem werd: “Overdag in een bos op een picknickbank terwijl er mensen konden passeren. Ook een keer toen mijn beste vriendin naast me lag,” knipoogt ze.

(lees verder onder de afbeelding)

Ongepaste voorstellen

Helaas krijgt Lotte nog steeds te maken met ongepaste voorstellen. “De dickpics komen nog binnen, al is het minder. Ik vind het nog erger wanneer iemand in een berichtje omschrijft wat diegene met me wil doen. ‘Je helemaal aflikken en natmaken.’ Echt niet oké, want dan voel ik me plots vies en een object. Ik ben al eens naar de politie gestapt. Het blijft belangrijk om hier niet licht over te denken,” besluit ze.

(Bron: Zita)

Mobiele versie afsluiten