Site pictogram Mancho

Vrouw met nog negen maanden te leven vraagt haar man of ze nog één keer met haar ex mag slapen

Een vrouw die nog negen maanden te leven heeft, vroeg haar man van tien jaar of ze met haar ex-partner mocht slapen. Haar man heeft nu zijn gevoelens over het verzoek gedeeld op Reddit. De anonieme man voelde zich hulpeloos nadat zijn vrouw haar laatste wens had geuit en vroeg gebruikers of hij zijn ego opzij moest zetten om haar behoeften te vervullen, of dat haar verzoek volledig ongepast was.

De man begon met uit te leggen hoe hij zich aanvankelijk ‘vernietigd’ voelde nadat hij erachter kwam dat zijn vrouw een ’terminale ziekte’ had en dat ze nog maar enkele maanden te leven had. “Ik herinner me het leven zonder haar niet en ik weet niet wat ik ga doen als ze er niet meer is,” schreef hij in de post. “Ik doe mijn best om de laatste dagen van haar leven goed te maken en elke wens te vervullen die ik kan. De artsen zeiden dat ze waarschijnlijk over vier of vijf maanden een rolstoel nodig zou hebben en dat ze tegen maand acht de laatste paar weken bedlegerig zou zijn. Dat is als ze niet sneller achteruitgaat.”

“Ik weet echt niet wat te doen”

De man had echter niet verwacht dat zijn vrouw zou vragen of ze ‘seks mocht hebben met een eerdere partner van haar’. Hij legde uit: “Ik was natuurlijk geschokt en vroeg waarom ze dat in godsnaam wilde. Ze denkt dus dat hij haar meest fysiek compatibele en bevredigende minnaar was. Ze hield een hele monoloog over hoe seks soms alleen fysiek is en hoe emotioneel bevredigend seks met mij is, maar het was onzin om tot dat punt te komen. Dus nu zit ik hiermee, mijn stervende vrouw een wens ontzeggen voor mijn eigen ego, of haar laten gaan om seks te hebben met een andere man die zij beter vindt.

“Ik ben boos en voel me verraden”

“Eerlijk gezegd ben ik zo boos en verraden dat ze dit van me vroeg. Ik voel me alsof ik in een positie ben gezet waarin ik ja moet zeggen omdat ze aan het sterven is. Ik weet wat ik wil zeggen, maar ik weet niet of dat juist is. Ik ben zo gekwetst dat seks met een ex blijkbaar zo goed was dat ze het nog één keer moet doen voordat ze sterft. Ik haat alles hieraan. Ik weet echt niet wat ik moet doen.” Velen stroomden naar de commentaarsectie van de Reddit-post om hun mening te geven.

Reacties

“Als dit een echt verhaal is, pak dan haar spullen en laat haar de rest van haar tijd bij haar ex doorbrengen,” zei iemand. Een ander voegde toe: “Sorry, maar haar ziekte is geen excuus om jou als stront te behandelen. Dat is ongelooflijk beledigend voor jou en je relatie.” Wat denk jij?

(Afbeeldingen: Freepik)

Mobiele versie afsluiten