“Ik ben nog steeds single omdat mannen bang zijn van mijn intelligentie en schoonheid”

Een vrouw beweert dat ze ‘erg single’ is omdat mannen ‘doodsbang’ zijn dat ze zowel knap als slim is. Ashley, die op TikTok bekend staat als @ashbabank, gaf in een nu virale video toe dat mensen vaak verrast zijn om te horen dat ze geen vriend heeft. Daarbovenop zei de TikToker dat geen enkele man haar romantisch volgt en hintte ze dat ze al acht maanden geen intieme relatie met iemand heeft gehad. Omdat ze ook mode-styliste is, zegt Ashley dat veel mensen verrast zijn door haar huidige relatiestatus.

Ondanks dat ze ‘zo knap’ is, vindt ze dat haar uiterlijk juist haar kansen op het vinden van liefde heeft beschadigd. “Je hebt een erg angstaanjagende vrouw in je handen … een erg niet-gemakkelijke vrouw,” verklaarde Ashley terwijl ze verwees naar haar succes en natuurlijke schoonheid. De TikToker voegde eraan toe: “Mannen mogen me niet. Mannen zijn heel, heel bang voor me.” Hoewel Ashley zegt dat sommige mannen haar wel leuk vinden, noemde ze deze mannen ofwel onbeschikbaar of “ugo [lelijke] weirdo’s.”

“Ik ben slechts een fantasie”

Ze vervolgde: “Want uiteindelijk ben ik slechts een fantasie. Ik ben geen echt mens vanwege het mooie en het enge. Dus ja, ik ben alleen. Ik ben heel, heel, heel, heel erg single.” Ashley legde haar situatie verder uit in een bijschrift bij de video waarin ze schreef: “Een eenzaam leven wanneer je je waarde kent.” Veel mensen stroomden naar de reacties van de TikTok om hun gedachten te delen. “Eensgezinde singles zijn de verlichte mensen. Wij zijn de hoofdpersonages die ons leven volgens onze eigen voorwaarden leven,” reageerde een gebruiker.

“Aan het einde verachten ze je”

Een ander voegde toe: “Hetzelfde… mijn hele leven is me verteld dat ik intimiderend ben. Mannen benaderen me niet eens omdat ze denken dat ik te veel opties heb.” Een derde verwoordde het als volgt: “Ja. Ze idealiseren je, maar aan het einde verachten en haten ze je voor alles waar ze aan het begin van hielden en adoreerden, omdat je al hun onzekerheden naar boven brengt. Nog steeds single, maar gelukkig.” Een ander schreef: “Je hebt dit perfect gezegd.” De reacties lijken te bevestigen dat veel mensen een heel herkenbaar verhaal horen.

“Jazeker, doodsbang. Zoveel jongens vertellen me dat ze door me geïntimideerd zijn,” schreef iemand, terwijl een andere gebruiker grapte: “Mijn kern. Zodra ze ontdekken dat ik een echt mens met gevoelens ben… is het afgelopen.”En iemand anders schreef simpelweg: “Feiten.”