“Ik nam ontslag en identificeer mezelf nu als een baby”

Op een gegeven moment in ons leven denken we allemaal wel eens terug te willen gaan naar onze kindertijd. De 25-jarige Paigy had ook deze droom, maar dan specifiek naar haar babyjaren. Haar oplossing? Ze nam ontslag van haar baan en werd letterlijk opnieuw een baby.

Het is duidelijk dat Paigy deze keuze serieus neemt. Ze heeft haar eigen babykamer en heeft er geen moeite mee om toe te geven dat ze de hele dag luiers draagt en zelfs haar behoeften daarin doet, zelfs als er een toilet op slechts 2 meter afstand is. Haar vriend, met wie ze al 5 jaar samen is en die haar volledig steunt, heeft zijn handen vol aan haar.

“Ik verdien meer dan met mijn vorige job”

Paigy verdient er ook goed mee want ze verkoopt ‘speciale content’ aan geïnteresseerde mannen. Ze heeft maar liefst 450 mannen die haar maandelijks betalen om bijzondere content te zien van Paigy in haar ‘unieke’ outfits. Naar eigen zeggen verdient ze hiermee aanzienlijk meer dan met haar vorige baan.

250 euro aan pampers

Hoewel Paigy aangeeft dat ze het geld echt nodig heeft om haar levensstijl te onderhouden, zoals het constant kopen van nieuw speelgoed en het betalen van haar volwassen luiers die haar maandelijks maar liefst 250 euro kosten, is niet iedereen in haar omgeving blij met haar babyachtige levensstijl. Ze krijgt veel kritiek, maar zolang haar vriend haar blijft steunen, lijkt ze zich er niets van aan te trekken. Ze houdt echter wel rekening met anderen.

“Ik houd rekening met andere mensen in het openbaar”

“Ik probeer in het openbaar wel rekening te houden met anderen die hier mogelijk aanstoot aan nemen. Ik kleed me nog steeds als een kind, maar zuig bijvoorbeeld niet aan mijn flesje als er mensen bij zijn.” Welkom in 2024, zullen we maar zeggen. In de onderstaande video zie je de 25-jarige Paigy in actie: