Deze waanzinnige winst maakt Studio 100 jaarlijks met K3

K3 blijft een groot succes en is cruciaal voor Studio 100, aangezien de meidengroep aanzienlijke winst oplevert voor het bedrijf. Er deden geruchten de ronde dat de populariteit van K3 aan het afnemen was en dat het einde van de groep nabij zou zijn. Niets is echter minder waar. Marthe, Hanne en Julia blijven bijzonder geliefd.

Wat verdient Studio 100 met K3?

Wat verdient Studio 100 eigenlijk aan K3? “In werkelijkheid verdien je een beetje via de tickets, een beetje via de merchandise en een beetje via de muziek,” vertelt Studio 100-CEO Anja Van Meensel in Het Laatste Nieuws.

“Vele kleine beetjes samen”

“Het gaat altijd om die vele kleine beetjes samen. Je weet nooit precies hoe het zal uitpakken, maar die percentages zorgen ervoor dat je het risico durft te nemen. En als je dan 200.000 tickets verkoopt voor ‘De Drie Biggetjes’, heb je plotseling weer een flinke opbrengst en kan een bioscoopfilm wat meer kosten.”

K3 genereert jaarlijks een omzet van 7 à 8 miljoen euro, waarvan Studio 100 een brutowinst van 2 miljoen euro behaalt. Deze indrukwekkende cijfers laten zien hoe belangrijk K3 nog steeds is voor Studio 100.

(Bron: Redactie 24 – Intropic: Instagram)