Papa van 3 gaat plots verder als mama: “Kids moeten het maar ok vinden!”

Soms kan je leven drastisch veranderen door een keuze van je partner. Hoewel veel situaties op te lossen zijn, zijn er ook momenten waarop dit onmogelijk lijkt. Dit overkwam een stel dat acht jaar getrouwd was en samen drie prachtige kinderen heeft.

De vader van het gezin ontdekte namelijk dat hij liever als vrouw door het leven gaat en besloot verder te gaan als mama. Na jaren besefte hij dat hij zich niet als een echte vader voelde, maar eerder als moeder. Hij werd zelfs jaloers op zijn vrouw omdat hij zelf die rol wilde vervullen. Uiteindelijk besloot hij zijn gevoelens te omarmen en de transitie te ondergaan. Inmiddels voelt hij zich helemaal op zijn plek als vrouw. De kinderen hebben nu twee moeders.

Aanpassing voor de kinderen

Hoewel het gezin moest wennen aan deze nieuwe dynamiek, vonden ze uiteindelijk hun weg naar geluk. Niet alleen de kinderen, maar ook familie en vrienden moesten zich aanpassen aan deze verandering. Ondanks enkele negatieve reacties, zijn ze op social media een ware hit geworden. Ze krijgen veel vragen van volgers, vooral over hun intieme leven.

De meest gestelde vraag is hoe het nu zit met hun seksleven. Het antwoord is simpel: ja, ze kunnen nog steeds intiem zijn. Hoewel het anders is dan tussen een man en een vrouw, hebben ze genoeg manieren gevonden om elkaar te plezieren.